Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vegetáriánus futók! Hogyan és...

Vegetáriánus futók! Hogyan és mennyit táplálkoztok egy nap alatt?

Figyelt kérdés
Használtok fehérjeport, mivel pótoljátok a fehérjét?
2022. jún. 26. 12:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én már azelőtt vegetáriánus voltam, hogy futni kezdtem volna. Ugyanazokat a vega ételeket fogyasztom, mint előtte, kalóriagényemnek megfelelően táplálkozok, fehérje port pedig nem iszok, mert az étkezésemmel biztosítom az elegendő makrotápanyag bevitelét.
2022. jún. 26. 14:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Le tudnád írni, hogy milyen az étrended, azaz mit eszel reggelire, ebédre, vacsorára? Mennyire fér bele a csoki, nassolás?
2022. jún. 26. 14:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem tudom ezt neked így egy kommentben leírni, mert mindig mást eszek. Változatosan táplálkozom, nem ugyanazt az X menüt eszem minden egyes nap. A reggelim szokott fix lenni, az már évek óta kása (zab, rizs, hajdina, köles, amaránt) vagy tápióka puding. Viszont az ebédem és a vacsorám mindig más. Én ráadásul félúton vagyok a vegetarianizmus és a veganizmus között, tehát én tényleg nagyon kevés állati eredetű élelmiszert fogyasztok.

A csoki és a nassolás természetesen annyira fér bele a vegetarianizmusodba, amennyire az adott csoki és nasi vegetáriánus. Ha az, akkor belefér, ha nem, akkor nem. Kalória szempontjából megint csak az fér bele, amit a kalóriakeretedbe integrálni tudsz. Ha neked a kalóriakeretedbe belefér a csoki, akkor egyél, ha nem, akkor ne egyél. Egészség szempontjából én se csokit, se nasit, se cukokrát, se semmilyen ultrafeldolgozott vackot nem szoktam enni, de ha te ezekről nem tudsz lemondani, akkor semmi gond nincs. Én amúgy is nagyon ritkán kívánom az édes ízeket, de ha kívánom, akkor elvagyok gyümölccsel vagy valamilyen gabonával/álgabonával, de alapvetően a napi 3 főétkezés számomra bőven elég.

2022. jún. 26. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!