Akik leszoktak a húsról 100%-osan, mi volt a kiváltó ok, illetve hogyan sikerült?
Az is érdekelne, hogy honnan szedtek jó vega ételeket? Az a helyzet, hogy imádok húst enni, de minden étkezésnél eszembe jut az állat aminek meg kellett halnia miattam, és emiatt szeretnék leszokni.
24/F
A kérdés, hogy minek kellene leszokni?
A véleményem meg, hogy én ismerősöknél eszek vega ételeket, ha csinál, a háztartásában mások húst esznek, de nem tud olyan finomat csinálni, hogy a hús helyett az övét egyem.
A legtöbb az valami fQs színű/állagú kence, amit pirítóssal jól el lehet fogyasztani, de egy ebédnek nem lehet ilyet enni. Valaki adjon már olyan receptet, ami olyan jó, hogy az ember örömmel fogyasztja húsevőként a hús helyett.
Én egyik napról a másikra nem tudtam megenni, 4 évig voltam vegetáriánus .
Tök jókat ettem. Belegondoltam mit akarok enni, és hús helyett zöldséggel készítettem el. Pl zöldség fasírt , brassói gombával, bolognai darált pirított karfiolból, toltott káposztát lencsével, stb de ettem sok főzeléket , zöldséges szószos tésztákat , sajtot , túrót , tojást , mindenféle levest . Igazából csak a fantáziád szab ennek határt. Szendvicsre körözötteket, pástétomokat, sajtot tettem.
A Viverának vannak húshelyettesítő termékei, de szerintem nem finomak és drágák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!