Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Valakinek sikerült itt leszokt...

Valakinek sikerült itt leszoktatni a babát a ringatásròl?

Figyelt kérdés
A kisfiam nem jò alvò 4 hòs kora òta,tulajdonkèppen a hasra fordulás,kùszás kezdete òta. Jelenleg 7 hònapos,mászik ül ès a minap a kanapèn felhúzta magát állásba,feltèrdel a kiságyban,gügyög,nagyon megviseli ez a gyors fejlődès. 9 kg felett van a súlya,fizikailag sem bírom már sokáig ringatni. 1 hete mèg rosszabbul alszunk,mint eddig,szerintem jön a 3.foga meg meleg is volt,de amint leraktuk a karunkbòl ordìt,felül,tèrdel a kiságyban,rengeteget vergődik,kitolja a popòját,kopog a feje stb. 2.napja nem vesszük fel èjszaka,csak ha etetjük,büfiztetjük. Elèg volt,nem bìrjuk tovább a kèzben altatást,èjszakázást. Mivel tápszeres,èjszakai cici is kilőve,cumit 3 hòs kora òta elutasìtja,nem alszik semmi plüssel sem. Most változásokat vezettünk be az esti rutinban,max 6 ig alhat kint a kocsiban,ezután kap tejpèpet,se TV,se zenès,villogòs játèk nincs 6 után, teljesen lefárasztjuk pancsi után,majd tápszer,s lerakjuk aludni. Ott vagyunk vele,dùdolok,paskolom a fenekèt,már 2.napja ìgy altatjuk,meglepően jòl elaludt,de az örömünk max èjfèlig tart,ezután indul a nemalvás,vergődès, fèl òrába telt,mìg visszaaltattuk tegnap,s mèg felvolt vagy 5x, már közènk vettük,mert sehogysem akart aludni,viszont ezt nagyon nem szeretnèm. Azt akarom,hogy a saját ágyában tudjon elaludni. Barátnőm szerint ott kène hagynunk a sötèt szobában,sìrni hagyni picit,majd visszamenni s ezt játszani napokig. Ezt èn nem szeretnèm,sajnálnám szegènyt,nekem nem gond ott gubbasztani felette,simogatni stb csak vègre aludhassunk legalább 3-4 òrát egyben. Volt akinek sikerült hasonlò művelet?
2021. júl. 6. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Le leszek pontozva, de én így csináltam :

A kiságya mellé raktam egy matracot magamnak. Esti rutin után betettem őt a kiságyba, én mellé feküdtem a matracon, rátettem a kezem és nem hagytam, hogy elmásszon, felálljon. Sírt persze, de nem engedtem. Miután elaludt kijöttem a szobából. Nem volt már olyan későn szundi akkor, egyszer aludt délelőtt (9-től 10-ig), egyszer délután (2-től 4-ig).

Nem tudom sokan hogyan érik el, de barátnőm mind3 gyerekét úgy altatta, hogy miután ellátta őket, csak visszatette a kiságyba és kiment🤷‍♀️ én is így szeretném😅

2021. júl. 6. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Nem olvastam végig, csak a fő kérdésre válaszolok: akkor szokott le róla, amikor már kényelmetlen lett neki, hogy a kezemben fekszik. Azóta se szereti, ha úgy tartom, pedig néha babásat játszok vele amíg beviszem a fürdőből, olyan cuki bebugyolálva a törölközőbe 😍 nem tudom mikor szokott le róla, de kb 10 hónaposan...?
2021. júl. 6. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Követem. Az enyém az éjszakai ringatást már nem igényli, de nappal és este még mindig így kell altatni, 9 hónapos. Kíváncsi vagyok a tippekre.

Csak beteszem az ágyba es alszik... vágyálom... 😆 soha, még a kórhazban sem lehetett letenni. Még a csecsemősöket is meglepte, mennyire képtelenség letenni. Hát innen szép nyerni 😅

2021. júl. 7. 08:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Teljesen ugyan ebben a cipőben járunk mi is, annyi különbséggel, hogy az én kisfiam még csak 5 hónapos lesz. Szeretem ringatni, de

már most nagyon nehéz, mi lesz még később?! 8570gramm. Pici korában apa mellkasán aludt el, de ott már kényelmetlen neki,azt már kinőtte :D

2021. júl. 9. 13:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem jartunk sikerrel, 3 napig birtuk,de igazabol fogzik,meleg van,minden baja van este/ejszaka...Adamo hintaban elalszik,de esti alvasnal nem altathatom abban...nappal abban alszik meg babakocsi...Nalunk is csak vagyalom,h lerakom es kijovok a szobabol...
2021. júl. 9. 21:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!