Valakinek sikerült itt leszoktatni a babát a ringatásròl?
Le leszek pontozva, de én így csináltam :
A kiságya mellé raktam egy matracot magamnak. Esti rutin után betettem őt a kiságyba, én mellé feküdtem a matracon, rátettem a kezem és nem hagytam, hogy elmásszon, felálljon. Sírt persze, de nem engedtem. Miután elaludt kijöttem a szobából. Nem volt már olyan későn szundi akkor, egyszer aludt délelőtt (9-től 10-ig), egyszer délután (2-től 4-ig).
Nem tudom sokan hogyan érik el, de barátnőm mind3 gyerekét úgy altatta, hogy miután ellátta őket, csak visszatette a kiságyba és kiment🤷♀️ én is így szeretném😅
Követem. Az enyém az éjszakai ringatást már nem igényli, de nappal és este még mindig így kell altatni, 9 hónapos. Kíváncsi vagyok a tippekre.
Csak beteszem az ágyba es alszik... vágyálom... 😆 soha, még a kórhazban sem lehetett letenni. Még a csecsemősöket is meglepte, mennyire képtelenség letenni. Hát innen szép nyerni 😅
Teljesen ugyan ebben a cipőben járunk mi is, annyi különbséggel, hogy az én kisfiam még csak 5 hónapos lesz. Szeretem ringatni, de
már most nagyon nehéz, mi lesz még később?! 8570gramm. Pici korában apa mellkasán aludt el, de ott már kényelmetlen neki,azt már kinőtte :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!