Tippmix, mint plusz bevétel?
Figyelt kérdés
Szeretnék plusz bevételt de nem tudok másik munkahelyet vállalni, esetleg tippmixre gondoltam. Tudnátok tippeket tanácsokat adni ezzel kalcsolatban? Nem hatalmas összegre gondoltam.2022. jún. 24. 11:29
51/74 anonim válasza:
Nem tudom feltűnt-e, de két emberrel beszélgetsz.
52/74 anonim válasza:
nem baj,mind a 2 ugyan olyan pancser,mind a 2-őt lepontozom.De nehogy sírás legyen!A ripike most sportfogad,ő majd késő este jön ide észt osztani
53/74 BeernPalesz válasza:
Ejnye, hát illik ilyen csúnyán összeveszni azon, hogy a tippmix szerencsejáték e vagy sem?
54/74 anonim válasza:
Na itt vagyok, kretén. :D Balatonon voltam egy random hétköznap este. Szarul megy az életem, ugye? Még mindig nem mondtál semmit arról, hogy mi a buktatója ennek az egésznek :)
56/74 anonim válasza:
Milyen autód van ripike?ferrari?lambo?
57/74 anonim válasza:
Releváns kérdés, valóban. Gratulálok. 50 millióból szerinted milyen Lamborghinit lehet venni? Lassan már egy Volkswagen Passat sem jön ki annyiból.
58/74 anonim válasza:
Ezt az 50 milliós dumàt már 1 éve fújja/fújod. Azóta gondolom jött még min 50. Akkor màr tudott venni egy 30-40 milliós autót. Úgy ripi szerint sokkal többet lehet keresni fogadással mint 50 millió
59/74 anonim válasza:
Annyira kínos olvasni a hozzászólásaidat, és belegondolni hogy emberek egy anonim kérdezős oldalon kötnek bele valakibe, aki a sportfogadásáról ír, meg az egész témába ahol normális kommunikáció lenne... 50 milliót írt, nem hiszed el, oké, lépj túl.
60/74 anonim válasza:
Február óta használod ezt a jelzőt rám, utána márciusban mínuszoltam, képzeld :D
Azóta 20 ezer euró körül jött költségek levonása nélkül. Mondtam, júniusban nem dolgoztam semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!