Tippmix, mint plusz bevétel?
Figyelt kérdés
Szeretnék plusz bevételt de nem tudok másik munkahelyet vállalni, esetleg tippmixre gondoltam. Tudnátok tippeket tanácsokat adni ezzel kalcsolatban? Nem hatalmas összegre gondoltam.2022. jún. 24. 11:29
11/74 anonim válasza:
Adok neked én tuti tippet:
Vízilabda Vb férfi:
28610 Magyarország vagy Horvátország végez előrébb? H Magyarország 1,30
BL-selejtező 2022/2023 - Ki jut a selejtező 3. körébe?
27940 01 FTC 1,60
Ezt 2-es kötésben megrakod 100.000 forinttal és július végére lesz 208.000 forintod. De igyekezz, még ma vagy holnap délelőtt meg kell rakni...
12/74 anonim válasza:
Kizart hogy havi 100-at kihozz belőle kezdőkent
13/74 anonim válasza:
Ha csak havi 100k kell, akkor inkább alkudj rá eleve jóáras dolgokra apróhirdetés platformokon, aztán gyorsban polírba rakva add el újszerűként!
14/74 anonim válasza:
hol vagy ripike?jött még az 50 millió mellé?
15/74 anonim válasza:
Itt vagyok, 14. Elnyaraltam és elbuliztam majdnem 10 ezer eurót júniusban. Mi a kérdés? :)
16/74 anonim válasza:
Persze,melyik pizsomàdban álmodtad ezt ripike?
17/74 anonim válasza:
Nézd öreg én leírtam mindent. Leírtam, milyen akadályokkal kell megbirkózni, leírtam, milyen alapon kell követni egy tippadót, leírtam, hol találod őket, mit akarsz még? :D
18/74 anonim válasza:
Nem akarok tőled semmit, csak egy vicc vagy, és jó rajtad röhögni😂😂
19/74 anonim válasza:
Mesélj, te mennyit keresel, mivel foglalkozol, hogy így kineveted azt, aki a hazai átlagbér tízszeresét keresi olyan melóval, amihez semmi papír nem kell? :D
20/74 anonim válasza:
Hagyjad már ezt a dumát te szerencsétlen 😀 ember semmi bizonyítékod nincs csak álmodozol ilyen pénzekről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!