Tippmix, mint plusz bevétel?
Figyelt kérdés
Szeretnék plusz bevételt de nem tudok másik munkahelyet vállalni, esetleg tippmixre gondoltam. Tudnátok tippeket tanácsokat adni ezzel kalcsolatban? Nem hatalmas összegre gondoltam.2022. jún. 24. 11:29
21/74 anonim válasza:
Egy utolsó szerencsétlen bohóc vagy, aki csak álmodik arról hogy szerencsejátékból éljen meg, de ezt az értelmesebbek tudják hogy nem lehet.
22/74 anonim válasza:
Ha tudsz olyan buktatót mondani, amire én nem tudok megoldással válaszolni, utalok neked ötezer eurót. Mit szólsz?
23/74 anonim válasza:
Ez szerencsejáték,és hosszútávon soha nem leszel profitos.
24/74 anonim válasza:
Nem szerencsejáték. Fogadási korlátozásokat vezetnek be a nyereséges játékosokkal szemben, hogy védjék a saját profitjukat.
25/74 anonim válasza:
23: a sportfogadás hosszútávon nem szerencsejáték, pár % meg tud élni belőle. Ez tény, nem kell itt az okoskodás. Persze nehéz és nem biztos hogy megéri foglalkozni vele.
26/74 anonim válasza:
Nem vèletlen szerencsejátèk a neve,benne van a nevében,hogy a szerencsén múlik. Aztán akinek többször szerencsèje van egymás után,az elhiszi hogy a tudáson múlik,és mekkora király. Aztán sokkal nagyobb mínuszban lesz a végére. Ha fejjel a falnak mész sem fog azon változatni,hogy ez szerencsejátèk.
27/74 anonim válasza:
Ahogy írtam a 25-ös válaszomban is, a sportfogadás hosszútávon nem szerencsejáték, mert pár % játékos meg is él belőle. Ezek tények, ha ebbe belekötsz hülye vagy, hát még ha ezt hangoztatod is... nem véletlenül van két pipád ember...
Ettől függetlenül sem ajánlom a kérdezőnek, mert ezt hosszú évek elérni.
29/74 anonim válasza:
Engem, mert marha könnyen lehet téged azonosítani a sportfogadás téma alatt a szaros 40%-oddal. :D
30/74 anonim válasza:
Tudod a pipának azért van jelentősége, mert a válaszolók illetve az olvasók adják, és ha sokan leszavaznak, az azt jelenti, hogy hülyeségeket írsz, ahogy most is. Szóval érdekel vagy sem, jelentősége több van mint a személyednek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!