Tömegnöveléskor általában heti kétszer szokás lábra edzeni. Ha én három lábedzést végzek hetente, az mindenképpen túledzést okoz?
Az edzésenkénti terheléstől függ az, hogy hány edzést tarthatsz. Ha bukásig szétgyilkolod, akkor heti egy elég.
Ha képes vagy ésszel kontrollálni a terhelést, nem meríted le az idegrendszeredet, akkor lehet többször is. De a több edzés inkább az erőnek kedvez. az izomnövekedéshez szükséges hipertrófia nagyobb volumennel érhető el, ehhez meg ritkábban kell edzeni.
ha testépítessz, akkor max 2 lábedzést tarts hetente, de én inkább egy felé tendálnék.
Nagyon köszönöm a világos válaszokat, akkor marad a két súlyzós lábedzés hetente.
A felmerült kérdésekre a válaszom, hogy minden izomcsoportra heti kétszer edzek súlyzókkal a hasat kivéve, amire háromszor, és ezt a fajta edzést más jellegű mozgás mellé, csak kiegészítésként végzem, az extrém, testépítői szintnél jóval kisebb mértékű izomtömeg-növelés céljából.
Még egyszer nagyon köszönöm a válaszokat, mindegyikőtöknek!
Ó, az jó! Nagyon köszönöm a választ, akkor tehát nyugodt szívvel iktatom be a harmadik lábedzést.
Bocsi, teljesen jogosan szóltatok le, elsőre nagyon kevés információt közöltem, már az elején le kellett volna szegeznem, hogy más a fő irány számomra, mint maga a testépítés.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm!
További sikeres edzést kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!