Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen ez az edzésterv? 27N

Milyen ez az edzésterv? 27N

Figyelt kérdés

20 kg pluszom van, régen jártam Crossfitre, így az alapok megvannak. Van egy terem a közelemben, ahol vannak kettlebellek és súlyzók, egyéb kisebb gépek. Voltam már párszor, de szeretnék összeállítani egy edzéstervet, heti 4x mennék, 2x kardió 2x súlyzós.

Ma erre gondoltam, mi a véleményetek?

1. etap (3 kör)

-lábtoló 10x

-kettlebell elemelés 20 kg-val

-30 mp plank

2. etap (3 kör)

-guggolás kettlebellel 10x

-tricepsz erősítés súlyzóval 2x 10

súlyzó oldalemelés 2x 10

3. etap (3 kör)

-dobozra lépés 2x 10

-súlyzós szakítás 2x 10

Edzés előtt bemelegítés, utána nyújtás.

2022. márc. 30. 12:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó!
2022. márc. 30. 16:02
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

Hát ha a crossfit alapjaira épül ez az "edzésterv", akkor nem csodálom, hogy a sportágat olyan sokan tartják nevetségesnek.

Egyébként ez nem edzésterv, csak egy össze-vissza lapátolt valami. Egy igazi edzésterv, egy igazi training program nagyon komplex, nagyon konkrét, nagyon egyénre szabott matematikai képlet. Persze lehet az ilyen tingli-tangli, magadnak random összepakolt izéket, meg a shopbuilderről letöltött hitvány sablonokat is edzéstervnek hívni, de én edzőként ezt nem tenném.

2022. ápr. 4. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!