Milyen edzéstervet javasoltok, ha 69 kilóról le szeretnék fogyni, de úgy, hogy közbe formás alkatom lesz? (többi lent)
Figyelt kérdés
Elég hülyén fogalmaztam, tehát körülbelül 58-60 kilóra szeretnék lefogyni, és közbe formásítani is szeretném magam. Meg még egy kérdés: A kardió előtt, vagy után kell az izomépítő gyakorlatokat csinálni?2022. febr. 9. 19:30
1/4 anonim válasza:
Hú, haver! Sok sikert! Ennyi tudással ez feladat lesz!
Kardió előtt csináld az "izomépítő" gyakorlatokat, és nézz utána a KALÓRIADEFICIT szónak. Enélkül nem lesz semmi.
2/4 Humor Herold válasza:
Étrend, kardió, súlyzós edzés, megfelelő pihenés. A kardiót és a súlyzós edzést nem kell egy napon/ minden nap csinálni.Az étrendnek és a pihenésnek viszont megfelelőnek kell lennie! Ugyanis ez az alapja mindegyik célodnak...a fogyásnak is,és az izomépítésnek is.
3/4 anonim válasza:
Hát szerintem olvass utána a dolgoknak inkább
4/4 anonim válasza:
Hány kiló, hány éves, milyen nemű
A kardió segíti a fogyást, a jó! súlyzós edzés segíti a fogyást es az izomépítést is.
Súlyzós edzés után pihenés és egy adag étkezés semmiképp sem kardió (az én edzőm tiltja).
Vagy kardió vagy erőedzés. Egymás után nem. Lehet heti pl 1-2 2-2 aránya az edzéstílusoknak
Fogyni kalóriadefifittől lehet 80 százalékban, kiszámokd a szükségleted, és annál kevesebbet eszel. A soirttal elégetett kalória ehhez a deficithsz adódik hozzá és segíthet de helyes étkezés nélkül semmit nem ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!