Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit sportoljak, edzek hogy...

Mit sportoljak, edzek hogy lapos hasam legyen?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ehhez a jó táplálkozás is fontos!

2022. márc. 29. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Edzhetsz bármit, ha rossz az étrended. Lapos hasad csak diétával lesz. Nyilván kézenfekvő lenne a konditermet mondani, hiszen több száz kalóriát elégetsz egy edzés alkalmával és erősíthetnéd a testedet, köztük a hasadat is.
2022. márc. 29. 20:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Milyen diétát javasolsz/javasoltok?

2022. márc. 29. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Edzés gyerekkortól. Nem hírtelen jól akarok kinézni és 5 éve nem csinálok semmit. Sok idő.
2022. márc. 29. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csupán edzéstől nem lesz lapos a has. Ezt számtalan hozzáértő ember elmondta már, rá lehet keresni. Csak a kalóriadeficit, ami hatásos. Ez persze elérhető úgy is, ha eddig sem ettél több kalóriát, mint amit égettél, és emellé elkezdesz edzeni, akkor deficitben leszel nyilván.
2022. márc. 30. 06:02
 5/6 Sportszaki ***** válasza:
100%

Szia!

Mivel mindenkinek más a testalkata, mindenkinek más a jó. A diéta legfeljebb rövid távon "működhet", hosszútávon meg tönkreteheti a hormonháztartásod, alvásod stb. Legelsőnek egy sportágválasztási testalkat vizsgálatot javaslok, amiből kiderül, hogy Neked specifikusan milyen edzés a jó.

Én a mitsportoljak-nál Gergelyfi Róbertnél csináltattam. Utána még terheléses vizsgálatra is elmentem, hogy tudjam mi az a pulzuszóna, amitől fogyni fogok. Mindenkinek más.

Táplálkozásra nyilván szintén figyelni kell. Sokkal jobban arra, hogy milyen mőséget eszel, mintsem, hogy mit.

2022. ápr. 2. 17:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös!!!

Neked nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél!

A többieknek is köszönöm!

2022. ápr. 3. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!