Az izmot hogyan lehet “eltuntetni”?
Nem vagyok jartas az edzesben ,alapbol egy vekony testu lany vagyok ,elkezdtem edzeni ,de a futas stb kimaradt ,csak sulyzoztam meg sajat testsulyos edzeseket csinaltam ,kimaradt a futas stb es most a combom testesebb lett ,amit szeretnek leepiteni
Az evesre odafigyelek ,a futast elkezdem ,kell meg valami?
Be eddz töbhet combra. Vagyis csak nagyon keveset, hkgy ne az egesz epuljon le csak egy szintig. Es sose emeld utana a gyakorlatok szamat.
Emellett kaloriadeficit
Miert kell rosszindulatunak lenni?
Igen ,nem ertek ,de izmot epitettem es nekem nem tetszik igy ,en jobban szeretem a szallkas alkatot . Mivel nem lat engem egyik kerdezo sem ,nem tudja eldonteni mi nezne ki jobban ,nem ezt kerdeztem.
Irtam h NEM ERTEK AZ EDZESHEZ ,tudom h biztos hihetetlenul gaz ,de nem tudtam h sulyzoval nem ugy lesz ,ahogy megalmodtam ,mert ahogy utaltam is ra ,teljesen hulye es hianyos vagyok a temaban en mar annak is orulok h elkezdtem mozogni:D mindenki masban jo ,en ebben nem:d
A tobbieknek koszi a normalis valaszt
Szerinted a szálkás alkat miből van? Hát izomból. Szálkás alkatnak azt nevezik, amikor először izmot raktál magadra, majd diétával lepucoltad róla a zsírt. Így marad az izom valódi formája, ami szépen kiadja a "szálkákat" a testen. Ha nincs rajtad izom, akkor soha életben nem leszel szálkás.
Mekkora súlyokkal edzettél? Heti hányszor, és mennyi idő alatt lett ilyen "testes" a combod?
Az "evésre odafigyelek" mit takar? Milyen az étrended?
Szerintem csak szarul kajáltál, és zsírosodtál. Izmot nem olyan egyszerű ám építeni, főleg, ha nem értesz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!