Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az izmot hogyan lehet “eltunte...

Az izmot hogyan lehet “eltuntetni”?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jartas az edzesben ,alapbol egy vekony testu lany vagyok ,elkezdtem edzeni ,de a futas stb kimaradt ,csak sulyzoztam meg sajat testsulyos edzeseket csinaltam ,kimaradt a futas stb es most a combom testesebb lett ,amit szeretnek leepiteni

Az evesre odafigyelek ,a futast elkezdem ,kell meg valami?

2022. márc. 12. 10:29
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
A futás segithet, taplálkozásban pedig kalória deficit. De igy minden izmod csökkenhet.
2022. márc. 12. 11:17
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
LOL
2022. márc. 12. 12:45
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagy jártas az edzésben, de izmot építettél, haha. Sok testépítő, aki fegyelemmel, szigorú diétával, és edzéstervvel küszködik, gyertek, a kérdezőnél a titok!
2022. márc. 12. 15:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy kérdést szeretnék csak feltenni: minek kezdtél el edzeni, föleg súlyzóval, ha félsz az izomtól? Kardiózzál sokat, azzal aztán lehet szarul kinézni, le fog menni az izmod, nyugodj meg.
2022. márc. 12. 22:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Be eddz töbhet combra. Vagyis csak nagyon keveset, hkgy ne az egesz epuljon le csak egy szintig. Es sose emeld utana a gyakorlatok szamat.

Emellett kaloriadeficit

2022. márc. 12. 22:48
 6/10 A kérdező kommentje:

Miert kell rosszindulatunak lenni?

Igen ,nem ertek ,de izmot epitettem es nekem nem tetszik igy ,en jobban szeretem a szallkas alkatot . Mivel nem lat engem egyik kerdezo sem ,nem tudja eldonteni mi nezne ki jobban ,nem ezt kerdeztem.

Irtam h NEM ERTEK AZ EDZESHEZ ,tudom h biztos hihetetlenul gaz ,de nem tudtam h sulyzoval nem ugy lesz ,ahogy megalmodtam ,mert ahogy utaltam is ra ,teljesen hulye es hianyos vagyok a temaban en mar annak is orulok h elkezdtem mozogni:D mindenki masban jo ,en ebben nem:d

A tobbieknek koszi a normalis valaszt

2022. márc. 12. 23:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerinted a szálkás alkat miből van? Hát izomból. Szálkás alkatnak azt nevezik, amikor először izmot raktál magadra, majd diétával lepucoltad róla a zsírt. Így marad az izom valódi formája, ami szépen kiadja a "szálkákat" a testen. Ha nincs rajtad izom, akkor soha életben nem leszel szálkás.

[link]

2022. márc. 13. 00:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem irtam ehhez sem semmit ,a kerdesemben testesebbet irtam a combomra:)
2022. márc. 13. 07:05
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
Fogalma nincs, hagyjátok, ezzel úgysem lehet érdemben mit kezdeni, ti is tudjátok.
2022. márc. 13. 07:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Mekkora súlyokkal edzettél? Heti hányszor, és mennyi idő alatt lett ilyen "testes" a combod?

Az "evésre odafigyelek" mit takar? Milyen az étrended?

Szerintem csak szarul kajáltál, és zsírosodtál. Izmot nem olyan egyszerű ám építeni, főleg, ha nem értesz hozzá.

2022. márc. 13. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!