Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék izmot veszíteni?

Hogyan tudnék izmot veszíteni?

Figyelt kérdés

Nem tetszik hogy ennyire izmos, széles a vállam. Van e esetleg lehetőség rá hogy valamilyen gyakorlattal kisebbé tehetném? Itt konkrétan izom vesztésről lenne szó.

Hogy lehet izmot veszíteni? Egyáltalán nem tetszik hogy aránytalanul nagy lett a vállam a testemhez képest, és nem tudok ujjatlant felhúzni anélkül hogy nem az a téma hogy lányként milyen izmos vagyok. Büszke vagyok rá, de kicsit sok és szeretném ha kevesebb lenne.

Az olyan válasz mint hogy "én örülnék ha nekem lenne" nem segít.

(Rámerőltetett sport eredménye👏🏼😶)

2021. aug. 23. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A hátad is széles lehet, és izmos a vállad mellé.

Simán csak csinálj kardió edzéseket, lábra, fenékre gyakorlatokat, és beáll a harmónia.

2021. aug. 23. 23:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Van néhány lehetőséged. Bár attól os függ, hogy manapság is műveled e még a sportot, aminek eredménye.

Csökkenthetsz a gyakorlatok intenzitásán, nem edzel vállra.

Első hozzászóló válasza is eredményes lehet. Válasza is igaz, olyan vállhoz a hátad is biztosan izmosabb.

Milyen sportot űzöl és milyen szinten, esetleg versenyzel is?

2021. aug. 24. 06:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Már nem sportolok és igazából mindenhol elég izmos vagyok. Köszönöm a válaszokat!
2021. aug. 24. 07:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja és nem szeretnék a testem töbni részére még izmost építeni, onnan is veszíteni szeretnék. Elnézést ezt nem jól fogalmaztam meg a kérdésben.
2021. aug. 24. 07:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nem sportolsz, akkor pár hónap alatt biztosan fogsz izmot veszteni, én is igy voltam, bár én fiu vagyok. De a lényeg ugyanaz, ha nem edzed, vissza fog fejlődni, pár hónap alatt.
2021. aug. 24. 07:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. aug. 24. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!