Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az én célom 5-7 kg zsírt...

Az én célom 5-7 kg zsírt veszíteni, és egy kis izmot felszedni. De azt olvastam hogy csak aerob mozgással megy le a zsír, máshol hogy kardiózni kell. Melyik igaz?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem nincs időm 1 órát sétálgatni, mert van egy kis gyermekem. De ha elalszik tudok akár 1,5 órát is tornázni itthon.

Hetente egyszer fogok suliba járni, akkor megtudom tenni hogy egy megállóval hamarabb szállok le a buszról és besétálok. De ez is csak 30 perc.

Nagyon szeretnék még zsírt veszíteni. Tudom a helyes étrendet, követem is de a mozgásban már nem vagyok biztos.

2013. aug. 22. 20:11
 1/5 A kérdező kommentje:
26 éves nő vagyok.
2013. aug. 22. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).
2013. aug. 22. 20:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul fogalmaztam. Nem izmot felszedni csak szálkásítani szeretnék és zsírt leadni. Milyen sportot ajánlanátok?
2013. aug. 22. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés kell, pl kocogás, bicaj, gyors gyaloglás, de ne séta legyen. A diéta is fontos.

Nem ártana erősítő edzés is, hogy izomból ne fogyj, pl súlyzós edzés.

2013. aug. 22. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy nem támadás, csak a szálkásítás = zsírból fogyás. :)
2013. aug. 22. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!