Ha kedvtelésből futsz, tehát nem azért, mert fogyni akarsz és muszáj, csak annyit fuss mindig, amennyi jól esik. Ha 200 méter után már úgy érzed, nem bírod, állj meg, sétálj egy-egy percet, aztán folytasd. Nem kell gyorsan futni, elég a kocogás. Bár, ha állóképességet akarsz növelni,iktass be sprinteket. Eleinte fuss minden másnap, utána már úgyis igényelni fogod a mindennapi mozgást. A lényeg, hogy ne hajtsd magad, mert legközelebb nem lesz kedved menni. Senki sem kezdi egyből hatalmas távval:) sok sikert! Ja igen, én mindig viszek zenét (és szúnyogirtót:))
2010. szept. 7. 23:09
3/6 anonim válasza:
előző vagyok. Elfelejtettem, amit talán te is tudsz: a bemelegítést. Én eleinte ellébecoltam, merthogy minek, majd bemelegszem a lassú kocogással, de igenis, kell. a bokának, a térdnek, legalábbis az enyémnek főleg. És én csakis földúton vagy salakon futok.
2010. szept. 7. 23:11
4/6 anonim válasza:
Tedd a jobb lábad a bal elé és szaporázd (tempó-tempó) szerintem valahogy igy kezdd el.
2010. szept. 7. 23:44
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Igen, csak az állóképességem akarom növelni, mert fogyni már így se nagyon tudnék, annyira vékony vagyok. :D
Az edzésterv jónak tűnik, köszi szépen, szerintem ez alapján csinálom végig.
De beiktatok 1-2 sprintet is, ha így jobban nő az állóképességem.
Esetleg valamelyikőtök a cipővel kapcsolatban tudna még hozzáfűzni valamit? Mivel az is fontos, de 8-9 ezernél többet nem nagyon tudok rászánni... :S
2010. szept. 8. 07:01
6/6 anonim válasza:
Nekem anno egy 3ezres decathlonos cipőre volt pénzem, nagyságrendekkel jobb, mint egy sima sportcipő, elvileg 20 percnyi futáshoz javasolják. Nézd meg az oldalukat, biztos találsz több pénzért jobbat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!