Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Férfiak miért futják soványra...

Férfiak miért futják soványra magukat?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan futó pasit látok aki már ízléstelenre futotta magát, ropi lábak, szinte anorexiás lány karok, összeasszott, ráncos megviselt fej, ehhez feszülös cicanadrág és felsö.

Vannak hölgyek akik vonzónak tartják ezt?

2021. dec. 2. 19:44
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
97%

Én nem a nőknek akarok megfelelni, amikor arra szánom el magam, hogy lemegyek kocogni. Augusztus közepén - ugyan nem mértem, - hozzávetőlegesen 105-110 kg között lehetett a testsúlyom és azt éreztem, hogy itt-ott alig vonszolom magam annak ellenére is, hogy még 54 éves sem vagyok. Tehát rászántam magam a dologra és következetesen kitartottam a kitűzött célom mellet, hogy alapos súlyvesztésbe, zsírégetésbe kezdek. Akkora hasam volt már, hogy a várandós kismamák szégyenkezve adhatták volna be a felmondásukat, ha ránéztek volna az én potrohomra. Tehát elkezdtem augusztus közepén a projektemet, amelynek kezdetén még két kilométert leslattyogni is lehetetlen küldetésnek tűnt számomra - és ez is nagyjából 20 percembe tellett. :(

Aztán fokozatosan emeltem a tétet! Amikor megtapasztaltam, hogy képes vagyok már 10 kilométert is leslattyogni, akkor vérszemet kaptam és azóta el sem kezdek kocogni 10 km alatti távot. A 10 km-es távra nagyjából 1-1,5 hónap alatt kúszott fel a távolságmérő.

Mivel katona vagyok, ezért sor került egy fizikai felmérőre is idő közben, ahol a számomra - életkoromnál fogva - választható futással a kettő kilométeres távot 11 perc 30 másodperc alatt küzdöttem le, - ami nem is olimpiai eredmény, de sok embernek irigységre adhatott okot. November 8-a óta nem mértem a testsúlyomat, - akkor orvosi szobában mértek nekem 92 kg-ot, ami esélyes, hogy azóta tovább csökkent. Most már látom időközönként a kanócot is, ha letekintek a hasam előtt a földre és napi szintem megmászom az emeleteket lihegés, csoszogás, agónia nélkül (ismét, mint a kovid előtt). Az egyik orvos megtalált koleszterinnel is, így "az élet alól is fel vagyok mentve" táplálkozás területén. Talán segít ezen is valamennyit, hogy heti szinten le kocogom a magam kis 30 kilométerét. Sokszor találkoztam megvető, csúfos tekintettel az utcán, amikor teszem a dolgomat, de akik tudatlanok, azok nem tudják, hogy egy ember miért kocog. Azért mert szereti a sportot, azért, mert rendfenntartó szervnél dolgozik, azért, mert nem tud mit kezdeni magával vagy csak egyszerűen létkérdés, egészségügyi szükséglet-e ez neki. Valamilyen szinten irigylem ezeket az embereket, mert olyan buták, hogy nem is fogják fel a butaságukat!

Sok nő azt nem tudja elviselni, hogy ha a férfi otthon, sörrel a kezében terpeszkedik naphosszat a tv előtt. Szerintem a "jobbik rossz" kategória, ha akar kezdeni és kezd is magával valamit egy férfi! -Azért azt a legtöbb nő szereti, ha megtapasztalja, hogy a párjának van kitartása, akaratereje, állóképessége!

2021. dec. 2. 21:30
 22/39 anonim ***** válasza:
97%

Inkabb egy ropi,mint egy faradekony dagadt roncs.

Nem esztetikus a ropi,de legabb eletkepes. Allokepessege van.

2021. dec. 2. 21:31
 23/39 anonim ***** válasza:
96%

Nekem az izmos pasik nem jönnek be, meg a kövérek sem. Inkább a vékonyak vagy az átlagosak. Másnak meg az izmos tetszik. Vagy a kövér. És?? Mit érdekel téged, hogy kinek mi tetszik?

6. válaszolónak meg most szólok, hogy más országokban is van narancsbőr meg visszér. Mielőtt még emiatt indulnál világkörüli útra, jó, ha tudod.

2021. dec. 2. 22:50
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Bírom az ilyeneket akik megmagyarázzák, hogy a férfi test csak attól erősödik hogy talicskázod a ganét :D

"A férfi erős testtől kezdődik! És bírja a strapát "

Most nem azért mondom, de szerintem aki képes akár síkon, akár terepen lefutni 10-20-50-100+ km-eket, arról elmondható, hogy "bírja a strapát.

2021. dec. 2. 23:14
 25/39 anonim ***** válasza:
88%

"télen 10 órán keresztül havat lapátolni, nyáron juhokat legelészni, stb…"

Az mi az, hogy "juhokat legelészni"? Szerintem a válaszoló olyan városi, hogy még életében nem állt fel a gép elől.. :D

Lehet én nem vagyok elég vidéki, de felén a juhok legelésznek a pásztorok vigyáznak rájuk, de a juhokat senki nem legelészi.

Abban sem vagyok biztos, hogy a válaszoló látott valaha juhot... :D

2021. dec. 2. 23:18
 26/39 anonim ***** válasza:
54%
Mindehhez feszülős cicanadrágot és felsöt szoktanak hordani?
2021. dec. 3. 00:46
 27/39 anonim ***** válasza:
8%
24#-es! Egy férfi legyen erős! Én 16 évesen is erősebb voltam a sok felnőtt férfinél, tehát akkor miről beszélünk? Én elbírom a fizikai munkát, az a férfi munka és nem a k&h banki ülő ügyfélszolgálati meló! Elveszik a nők munkáját mert nem akarnak dolgozni! Bezzeg a középkorban a férfiak tudtak dolgozni ráadásul gép se volt..
2021. dec. 3. 05:11
 28/39 anonim ***** válasza:
78%
Nézhetlek, ha futsz?
2021. dec. 3. 06:36
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
28# Egy férfi nem futkározik hanem dolgozik. Egy futó férfit megnéznék ácsként dolgozni nyáron 40 fokba. Nem lesz klíma csak mondom.
2021. dec. 3. 06:38
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
#29 Szóval akkor minden szellemi munka női munka, mert a férfi csak disznószar lapátolásra jó? Ezek szerint minden tudós, orvos, ügyvéd, politikus stb. -nek nőnek kellene lennie, ők hozzák haza a pénzt, amíg te 10 órán át takarítod a havat, meg legelészed a juhokat. Jól értem?
2021. dec. 3. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!