Mit tegyek? Tök sovanyra kell fogynom?
Ez a kép kb szemlélteti a testalkatom: [link]
Az itt a probléma, hogy fogytam már sokat. A lábam és a fenekem tökre rendben volt eddig is.
Hasam volt nagy,meg ugye oldalt eléggé kikerekedek..
A hasambol is ment már le,de oldalról semmi.
Utoljára fog akkor az oldalam lemenni? Mert én nem akarok vékony lenni,már most is tetszenek magamnak,csak olyan széles vagyok,hogy dzsekit nem találok magamra, hiába nincs már nagy belem.
Még 5-10 kg között szeretnék leadni a sulyombol, de attól tartok, az oldalam nem lesz kisebb.
Tehát ha én megvagyok aldva ezzel az alkattal, vagy elfogadom,hogy széles vagyok,vagy az utolsó dekaig leadok magamról minden felesleget?
Igen a csipomet értem, és tudom,hogy széles, te ott van a feleslegem java része!
Szóval a csípőmtől lefelé tökéletes (számomra ) ,és derektol felfele is.
Oldalról nézve nincs már nagy hasam mint volt,azt szépen leadtam,de a csipomon van bőven mit fogni.:(
Szemből nagyon nem szép..
Hidd el, nem lesz olyan széles az oldalad! Biztos vagyok benne, hogy a derekára gondol a kérdező.
Én is alma típus vagyok, és mikor nem volt rajtam felesleg, a derekam is karcsú volt.
Szóval nem reménytelen, nem szabad feladnod, és nem kell elfogadnom magad széles oldalú nőnek. Egy női test attól lesz szép, ha deréktájon nincs felesleg. Ha olyan, mint a képen, akkor pont a feminin formáját veszíti el. Férfias típusú elhízásnak is az ilyet.
És igen, ez azzal jár, hogy a karod, lábad már gebe lesz, mire eltűnik a derekadról a zsír. Szerintem a modellek is mind alma alkatúak, csak nem látszik rajtuk, hiszen nincs a hasukon háj. De véleményem szerint oda híznának, ezért is lehet az, hogy mire már annyira lefogynak, hogy ne legyen felesleg a hasukon, derekukon, addigra a karjuk, lábuk sovány lesz.
De emiatt nem kell aggódnod, hidd el, nagyon sokaknak bejön a vékony combihusi meg felkar.
Hát, meglátjuk.
Nem azt mondom,hogy nincs már hasam egyátalán, mert van,csak nekem ennyi pont tetszik, mert nem akarok az a tipikus vékony lenni és nem azért, mert lusta vagyok leadni,mert ha leadtam már egy 10 est,akkor leadok még ugyanannyit, ha már voltam olyan hülye, hogy ellustultam és össze vissza ettem és feljottek a kilok.
Csak én amikor versenyszeruen sportoltam évekig, ami elég sok edzéssel jár, meg fejlődő szervezet is voltam tinikent, akkor sem voltam vékony vagy csak nem láttam magam annak,nem tudom,nem volt hasam se meg semmi,de a csipomon akkor ia volt mit fogni.
Nekem az lenne az álmom, hogy onnan a felesleget leadni és ezt a pici hasat meghagyni, meg a combom.
Mert a combomon is tuti van még 1-2 deka zsír,de alapból meg izmos, szóval szerintem ennyi fognivalo elfér rajta, hogy ne kőkemény legyen: Dmert amúgy ott nem igazán tudok összefogni felesleget, ugyhogy tényleg elenyésző ott a felesleg.
De akkor a lényeg, hogy ezt nem tudom kivitelezni, vagy marad a csipomon a felesleges, vagy mindenhol sovány leszek. :D
Ennyit akartam megtudni, az utolsó tapasztalat alapján megadta a választ, köszi.
Majd akkor izmosítok vagy nem tudom,de a sovanysag nekem nagyon nem tetszik,inkább epitek még izmot akkor a meglevőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!