Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ahhoz hogy csinosak legyünk...

Ahhoz hogy csinosak legyünk tenyleg csont sovanyra kell koplalnunk magunkat?

Figyelt kérdés
Mostanaban a mediaban, instagramon ehyre tobb nő csonz sovany, nagy felfujt mellekkel. En nem ilyen vagyok. Nem vahyok kövér, de sovany sem es kezdek mar szinte betegesen ezzel foglalkozni. Igy erzem hogy csunya vagyok, mert nincsenek piszkafa labaim, darazs derekam stb...

2019. júl. 2. 22:42
 1/8 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
64%

Ez h*ly*ség. Nem kell hinni a médiának. Én követek sok instás csajt, de tudom a hátterét a képeiknek. Egy műtét, egy kis smink sokat segít.

Nem vagyok ezek ellen.

Viszont, hidd el gyönyörű vagy, ahogy vagy. A csontsoványság nem szép.

2019. júl. 2. 23:12
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Hát tudd meg: most már az a szép, amiből a divatvilág az adott helyzetben a lehető legjobban profitál. Idáig süllyedt a világ.
2019. júl. 2. 23:29
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Napi 100 ilyen kérdés van feltéve. Napi 1000-en pedig le is írják,hogy ne foglalkozz a médiával. Kb. minden 3.nőben benne van ugyanez a szorongás. Ha ez megvigasztal. És azt is hidd el,hogy azok az " álomnők" legalább annyira szoronganak,mint te csak lehet mástól. Emiatt ne érezd magad sz..rul.
2019. júl. 2. 23:41
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
Ezer éves téma, lejart lemez. Egyáltalán nem aktuális, mivek a média ma már ponthogy mindenféle testalkatot promotál, egyre több helyen jelennek meg plus size modellek. A jelenleg "legdivatosabb" alkatnak (nagy fenék, formás lábak) köze sincs a piszkafasághoz. Ez az egész elég egyértelmű, ezért kissé úgy tűnuk, hogy csak egy kis önsajnáltatásra volt szükséged, de hidd el, azzal nem mész semmire. Nem attól lesz önbizalmad, ha idegenek azt mondják, "ne törődj a médiával" (ami most jelen helyzetben még csak nem is ludas), amit magad is tudsz, és attól sem lesz, ha sajnálod magad amiatt, ami miatt nem is kellene.
2019. júl. 3. 00:17
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Helyesírási hibákért szori, telóról vagyok.
2019. júl. 3. 00:18
 6/8 anonim ***** válasza:
28%

Így jár az, aki a média befolyása alatt áll, hogy nem látja a valóságot, mint pl. te is.

A Barbie babák testalkatát is már a valós női méretekhez igazítják.

Én 159 centi és 49kg vagyok, vékony, enyhén izmos. Forognak utánam a pasik.

Baromságok agyalása helyett inkább sportol, menj le futni, úszni, tornázz otthon és figyelj arra, hogy ne egyél szemetet.

A csontkollekció alkat már rég nem divat.

Egyébként kicsit nevetséges a kérdésed abból a szempontból, hogy hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon.

2019. júl. 3. 05:54
 7/8 anonim ***** válasza:
hát a photoshop nélkül a médiában szereplőknek se lenne piszkafa lába. kevés olyan nő van, aki tényleg úgy néz ki, mint az instagram profilján. ez nem valóság igazából, amit látsz. küzdök ezzel, pedig csinos se akarok lenni, csak nem akarom a 36-os konfekcióméretemmel bálnának érezni magam.
2019. júl. 9. 17:44
 8/8 anonim válasza:
Egyet tudok mondani! Őrülj neki, hogy nem vagy sovány/vékony. Nem értem a teletbb nők miért így vannak ezzel. Minden férfi a teltebb nőkért van oda. Én vékony vagyok és nap mint nap meg kapom, milyen undorító vagyok. Piszkafa lábam van, és látod még is. Nem jó a soványság. Mit meg nem tennék, higy felesleg legyen rajtam. Sosw volt bajom magammal, amíg nem jött be ez a "csont a kutyáknak való stb..." undorító a mai társadalom. Minden fiú elfut ha meg lát. A rokonok is bántó megjegyzéseket tesznek amiért vékony vagyok. Szóval tedd össze a kezed amiért nem vagy sovány...
2019. aug. 5. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!