Szülés után soványra fogyott anyukák, visszajöttek a kilók később? Valami tanács?
Igen, de normális evéssel és sporttal. Anélkül ne várd.
Egyébként ugyanúgy étrendet írtam, mint egy fogyózó, kalóriát és makrókat számoltam és súlyzóztam mellé.
A nutella két pofára gyorsabb lett volna, de nem csak zsírt akartam magamra. ;)
Nekem visszajott, de nem ment konnyen. Kb masfel evbe telt, edzettem mellette es igyekeztem normalisan enni (sok feherje, jo zsirok es normal szenhidrat, naponta tobbszor kaloriatobbletet elerve, de nem szamolgattam). Nekem mondjuk pajzsmirigy tulmukodesem is van, ami amugy gondot nem okoz, de a hizas nehezen megy, a fogyas viszont akkor is konnyen, amikor nem akarom.
En alapban sportoltam, 178 cm-hez 65 kg az "idealis" sulyom vekonyan, de formasan, izomzattal. A 2. gyerek megszuletese utan 55 kg-ra fogytam, szo szerint csomt es bor voltam, plusz ezzel osszefuggo egeszsegugyi problemaim is lettek. 60 kilora sikerult visszamenni. (Ennek mar 7 eve, amikor erosebben edzek, akkor fole is sikerul menni kicsivel, de alatta szerencsere csak egyszer voltam azota.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!