Én már nem tudom mit tegyek. Valami tanács?
Van egy 3,5 hónapos babám, és sajnos anyóséknál lakunk.
Még ez nem is lenne annyira probléma, ha működne egy-két dolog.
Na a lényeg, hogy a páromnak van egy 12 éves öccse, aki ugye még játszogat stb. Még ezzel sincs baj. De igazából nem is játékkal van a baj, hanem h önmagában is nagy tapló a gyerek. Leszarja pl ha alszik a baba. Multkor is nézte a filmet, kértem, hogy egy ici picithalkítson. Erre ő még hangot adott rá. Meg mindennel csapkolózik, azt ajtókat bebassza. Amiket normál esetben nem úgycsinál. És erre még anyósom is rátesz. Ugye a multkor is altattam volna, a fiú hangoskodik,rászoltam. Erre anyós fogja a seprűt azt úgy söprögetett h konkrét csapkodta a padlót stb. (Ez a konkrét mi az h rászoltam a kicsifiára, akkor én csak azért se hagyom aludni a babát). Aztan ha nem alszik délutan a baba, akkor este meg nyűgös. Akkor meg arra tesznek megjegyzést h miért üvölt a gyerek..
Meg konkrét mindig megoldják h nekem ne legyen egyszerű a babámmal..
Konfliktusok már voltak az anyóssal nem is egyszer.
Költözni szeretnénk, márvan is ház csak felújításra vár. De az ugye nem megy egyszerűen..
Én anyukámnal meg bonyolult lenne lakni.
A párom meg sajnos csak tőlem tudja hallja ezeket mert reggeltől estig dolgozik. De ha néha napjan hamarabb haza ér, és ő is szól az öccsének, akkor is az anjának áll feljebb..
De én már bele bolondulok ebbe.. :/
Lehet, hogy még lassabban lesz kész a felújítás, de én albérletbe költöznék. Egy egy szobás garzon is elég lehet, ha a párod alig van otthon.
Ez nem állapot, ki vagy szolgáltatva, és ha megjegyzéseket tennél, nyilván az következne, hogy "örülj, hogy itt lakhatsz"...
Pont azért csinálja, hogy menj el. Biztos van még valami a dolog mögött, amit nem írtál le (magadról, párkapcsolatodról), mert azt gondolod nincs jelentősége, vagy nem kürtölnéd szét.
A 12 éves meg csak szimplán kiskamasz, de ahogy előttem is írták, le lehetne vele ülni beszélni, csak előbb egy kicsit meg kell barátkozni.Nem lehet, hogy már az elején úgy szóltál a gyerekre, hogy gyakorlatilag ráordítottál, hogy csendesebben már!?
Egy 12 évesnek sajnos nem magától értetődő, hogy ha altatsz, csendben kell lenni. Pont nem a tapintatról híresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!