Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ninja Warrior felkészüléshez...

Ninja Warrior felkészüléshez milyen edzés kell?

Figyelt kérdés

Ha jövőre szeretnék indulni és az elődöntőbe is bekerülni, mennyit és hogyan kellene edzeni?

Esetleg milyen kiegészítők kellenének ehhez a munkához?

2021. nov. 8. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Van egy-két park, ahol megtalálhatóak modellezett akadályok a múlt Ninja Warrior epizódjaiból. De az igazi fanatikusak megépítik az akadályokat maguknak otthon!

Amúgy világszerte mindig olyan versenyzők végeznek az élen, akik torászok, street workoutosok, funkcionális edzést végzők, falmászók, esetleg parkourosok. Mindig vicces látni, amikor az ötvenes karú testépítők az első akadálynál már a vízben fuldokolnak.

2021. nov. 8. 20:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Most is vicces nézni, ahogy szenvednek.

De azért kiakarom én is próbálni.

2021. nov. 8. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a tévében sugároznák nyugger mamáknak, továbbá nem cringe gyökér celebek vezetnék ripacskodva, hanem mondjuk a YouTube-on vagy a Twitchen menne egy normális szakmai kommentátorral, akkor én már 2017-ben, az első magyar évadra beneveztem volna.
2021. nov. 8. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Hat nem testepites..
2021. nov. 8. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
45%
Árokásás, favágás, ácsmunka, kőművesmeló! Dekaszuszi, propi propi!
2021. nov. 9. 00:27
 6/6 anonim ***** válasza:
89%
ősedzés, majomrúgással kombinálva, az a tuti
2021. nov. 9. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!