Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit egyek edzés előtt?

Mit egyek edzés előtt?

Figyelt kérdés

És hány órával előtte étkezzek? Sokat egyek (tele legyen a pocak) vagy inkább keveset?

A kérdés apropója az, hogy próbálok edzeni, de az éhgyomor nem jött be, idő előtt kifulladok. Ha zabkását eszek vagy 1-2 banánt, az megfelelő lenne? Vagy mit kéne ennem?

2018. nov. 18. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Ki kell tapasztalnod, neked mi jön be. Nekem csak a tartós éhgyomor, nálad ugyebár ez pont nem. A mennyiség és az összetétel is egyéni. Nekem semmilyen étkezésre nem jó a zabkása, másnak pedig pont igen. Kinek kisebb, kinek alaposabb étkezés kell, de gondolom, egy hatalmas ebéd után senkinek nem az igazi edzeni. 1-2 órával előtte jónak tűnik enni, közvetlenül előtte kevésbé szerencsés. Valami olyan kéne, ami nem emésztődik sokáig, hiszen az edzésre akarsz energiát, valami gyorsabb szénhidrát tűnik jónak ez alapján, de majd a hozzáértőbbek megmondják.

De a vége akkor is az, hogy ki kell próbálnod, neked személy szerint mi jön be.

2018. nov. 18. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Edzés előtt 1-1,5 órával egy teljes értékű, állati fehérjéből és komplex szénhidrátból álló étkezés. A zabpehely jó irány, de kell hozzá még valami hús is. (Csirke.)
2018. nov. 18. 22:09
 3/6 Lazy Lover ***** válasza:
+ 2
2018. nov. 18. 22:43
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Pocak... Édes istenem 😥
2018. nov. 19. 09:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Kettes, miért kell fehérjét enni? Azt edzés után kell, legalábbis eddig én úgy tudtam. Edzés előtt nem a szénhidrátokon lenne a lényeg, hogy energiát adjon az edzéshez?
2018. nov. 19. 17:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Csokisbab, aztán mindegy vót.
2018. nov. 19. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!