Edzés meló előtt vagy után?
Figyelt kérdés
Elkedztem dolgozni és érdekelne a tapasztalatotok, hogy hogyan a legjobb. Reggel meló előtt vagy meló után? Indokoljátok meg legyetek szívesek a saját tapasztalatotok alapján. Nyilván számít az is hogy milyen munkát végez valaki, jelen esetben nekem egy 8-16 óráig történő könnyű fizikai munka lenne. Köszönöm szépen előre is.2018. nov. 17. 22:06
1/4 anonim válasza:
Lényegtelen. Ami neked jobban fekszik. Én bagoly típusú vagyok, én az estét választanám. De, ez egyéni preferencia.
2/4 anonim válasza:
Szerintem, akinek nem a testépítésről szól az élete, az inkább rakja a nap végér, hogy maximálisan tudjon teljesíteni a mindennapokban, ne korlátozza ezt semmilyen szinten az edzés.
3/4 anonim válasza:
Ez mindenkinek egyéni, mikor tudsz felkelni, mennyi idő alatt, hogyan ébred a gyomrod, bírsz-e sportolni éhgyomorral, mennyire vagy lestrapált munka után... stb.
Én munka utáni sporttal kezdtem, mert lassan ébredek, és a gyomrom még később ébred.
Mostanra eljutottam oda, hogy már munka előtt is csinálok valami keveset (már amikor nem vagyok beteg éppen, mint most), lépcsőzni szoktam 5-10 percet, ez belefér a reggeli készülődésbe, és nem zavar éhgyomorral sem, de ehhez kellett az, hogy edzettebb legyek, és javuljon az alvásminőségem (amit ugyancsak a sporttal értem el).
4/4 anonim válasza:
8 órás irodai munkát végzek 8-16:30-ig, nekem nem lenne lelki erőm még ezután edzeni. Reggel inkább korábban felkelek, és akkor letolom, amit kell, amúgy is jobban megy nekem éhgyomorra az edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!