Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Háti izmokat melyik gyakorlatt...

Háti izmokat melyik gyakorlattal lehet erősíteni?

Figyelt kérdés
Sovány nő vagyok, és sajnos rossz a testtartásom, a gerincemmel gondjaim vannak, amik már belszervi tüneteket is produkálnak. A csípőm és a farkcsontom borzalmasan szokott fájni, és a hátam közepe is. Orvos mondta hogy erősítsem a háti izomzatom, de hogy testsúlyomhoz és jelen fizikai állapotomhoz mérten milyen gyakorlattal, azt nem mondta. Segítenétek?
2021. nov. 2. 20:21
 1/8 MadSeal ***** válasza:
Szerintem az úszás alkalmas lenne.
2021. nov. 2. 20:33
 2/8 anonim válasza:
Ha ekkora a gond, akkor gyógytornász, és csontkovács. Nem is értem, miért nem küldött tovább a dokik, egy erre specializálódott gyógytornászhoz.
2021. nov. 2. 20:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Úszni nem tudok. Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor jó mozogni, tornázni? Evés előtt reggel, vagy evés után reggel? (Teljesen laikus vagyok a mozgás témában.)
2021. nov. 2. 20:45
 4/8 anonim válasza:
Tényleg gyógytornász, ha rosszul végzed a gyakorlatokat, azzal csak rontasz a helyzeten.
2021. nov. 2. 20:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Minimalisra gondoltam, pl karok vallak körzése stb. Ilyen alapo dolgokra.
2021. nov. 2. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Alapfokú jóga, pilates, ezekben vannak ilyenekre gyakorlatok.

Úszás is jó, tanulj meg, legalább valamennyire.

2021. nov. 2. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Milyen belszervi problémákat okoz?
2021. nov. 3. 14:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Van aki a lovaglást ajánlja. Én is a jógát ajánlom amúgy.
2021. nov. 3. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!