Ha valaki nagyobb karokat akar az hogy gyúrjon és szedjen-e valami kiegészítőt?
Szénhidrát,és protein.Egyik sem káros az egészségre.Nélkülözhetetlenek az izomépítéshez.Táplálékkiegészítők nélkül nem fogsz nőni.A kaja önmagában nem elég.
Olvasnivaló: [link]
Nem kötelező a tápkieg mert lehet eleget zabálni.De erősen ajánlott.Viszont ha alapból szar az étrended nincs az a tápkieg ami segítene.
Azt a szar övet meg gyorsan felejtsd el
Édes Istenem... Mért káros a fehérje nagy mennyiségben? Nekem semmi bajom sincs tőle, pedig van hogy 4g/ttkg megeszek egy nap. A fehérje por nem káros. Az Abtronic X2 hülyeség, és káros!
A kart meg karedzéssel lehet erősíteni, kajával meg növelni.
Agymenés:
Felesleges fehérjét szedni, azok úgyis csak nagyrész szárított tejből vannak, és hallottam (az apukám unokatestvérének a főnökének a fiától), hogy sima háziport is belekevernek. Az izom 70%-a víz, tehát csak sok vizet kell inni és Abtronicot használni, mert az meg elektromos, és a sok víz jobban fogja vezetni az áramot, nagyobb lesz a hatása. Én minden nap használom az övet, mióta a fejemre tekerem 0,7-tel jobb az átlagom a suliba!
Kajáljál rendesen napi 3500-3800 kalóriát.Plusz ha még edzel is,ugrásszerűen megindul a fejlődés.
A fehérje ital meg nem káros,ugyanaz,mint a kaja csak iszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!