Milyen étrend kiegészítöt ajánlatok?
Hát az nem egyszerű. Annyiból nem fogjuk megváltani a világot. Gondolom nehezen hízó vagy. Kaját tömjed, amit találsz. Rizs olcsó, napi fél kilót lenyomsz belőle. Hús ami van otthon, azt is tömjed. Tojást nyomjál sokat.
A pénzből meg vegyél valami 2.27-es proteint meg dextrózt mellé. Dextróz k*rva olcsó, protein meg mondjuk ezek közül amelyik tetszik:
itt van 2 olcsóbb:
Moderátorokat megkérném, hogy ne töröljék a hsz-t. ha mégis akkor csak a linkeket. Köszönöm.
Fehérje nem hízlal, dextrózt meg csak edzés után tegyél bele 40-50 g-ot. Ha szedsz fel zsírt, az csakis az étrend miatt lesz, de ne parázz, nem olyan könnyű elhízni. Én zsírosan kezdtem el, le se dobtam magamról a zsírt, és kb 2 év alatt ami 15+ kiló feljött annak a 90 százaléka izom.
Fehérjéből napközben/minden nap/ 2-3 adagot igyál. lehet többet is, de akkor hamarabb elfogy, nyilván. Edzés után 1.5-2 adagot dextrózzal, és szevasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!