Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen étrend kiegészítöt...

Milyen étrend kiegészítöt ajánlatok?

Figyelt kérdés
Járok rendszeresen hetente 5-6szor edzésre, 17-éves vagyok. Az étkezésemre nem nagyon figyelek, és azért szeretnék valamilyen táplálék kiegészitöt venni. Mit ajánlatok, mit vagyek?
2011. szept. 6. 15:04
 1/6 oyeacch ***** válasza:
Nem akkor veszünk tápkieget, ha nincs jó kaja. Mondj egy összeget amit rá akarsz költeni a tápkiegre, fele menjen kajára. Na mondd az összeget, és aztán én is mondok valamit. Egy protein napközben mindenképp, edzés után dextrózzal, vagy valami magas fehérjetartalmú tömegnövelő. Kreatin is mehet.
2011. szept. 6. 15:10
 2/6 A kérdező kommentje:
hát kb 10 000 ft-t szánnék rá.
2011. szept. 6. 15:15
 3/6 oyeacch ***** válasza:

Hát az nem egyszerű. Annyiból nem fogjuk megváltani a világot. Gondolom nehezen hízó vagy. Kaját tömjed, amit találsz. Rizs olcsó, napi fél kilót lenyomsz belőle. Hús ami van otthon, azt is tömjed. Tojást nyomjál sokat.

A pénzből meg vegyél valami 2.27-es proteint meg dextrózt mellé. Dextróz k*rva olcsó, protein meg mondjuk ezek közül amelyik tetszik:

[link]

[link]

itt van 2 olcsóbb:

[link]

[link]

Moderátorokat megkérném, hogy ne töröljék a hsz-t. ha mégis akkor csak a linkeket. Köszönöm.

2011. szept. 6. 15:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Igyekszek majd helyesen étkezni. Azért kezdtem el edzeni mert nem voltam megelégedve magammal, hajlamos vagyok hizásra elég könynen. Most már elértem azt, hogy felesleg elég kevés van rajtam. És lenne még egy kérdesem, ha elkezdem szedni a proteint, és a dextrózt attól felszehetek fölösleget magamra, vagy nem hizlalnak.
2011. szept. 6. 15:30
 5/6 oyeacch ***** válasza:

Fehérje nem hízlal, dextrózt meg csak edzés után tegyél bele 40-50 g-ot. Ha szedsz fel zsírt, az csakis az étrend miatt lesz, de ne parázz, nem olyan könnyű elhízni. Én zsírosan kezdtem el, le se dobtam magamról a zsírt, és kb 2 év alatt ami 15+ kiló feljött annak a 90 százaléka izom.

Fehérjéből napközben/minden nap/ 2-3 adagot igyál. lehet többet is, de akkor hamarabb elfogy, nyilván. Edzés után 1.5-2 adagot dextrózzal, és szevasz.

2011. szept. 6. 15:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké, kösz a segítségedet!:)
2011. szept. 6. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!