Milyen étrend kiegészítőt használjak hogyha a menzai koszt nem elég?
Figyelt kérdés
Otthonrol hozok ojan 2 napra elég csirkét ,rizst ,párolt zöldségeket , de ez szerintem a rendes fejlődéshez nem elég tudnátok ötleteket adni?
(1 honapja kezdtem rendszeresen ,heti 4 alkalommal járok)
2011. jan. 8. 16:15
1/1 anonim válasza:
Szia! Ez nem annyira egyszerű kérdés. Sok dologtól függ: jelenleg mennyi a testsúlyod? Milyen az alkatod? Mit szeretnél elérni? Tömegnövelni vagy szálkásítani szeretnél? Érdemes ellátogatnod a body.builder.hu oldalra, ahol az 'Edző válaszol' menüben sok információt találhatsz és Te is tehetsz fel kérdéseket. Ha csak 'nyárra' tömegnövelést szeretnél, javaslom a Scitec termékeket, azon belül is a Volumass35-öt, de olvass utána bővebben, hogy a Te kondíciódnak használ-e és hogy valóban szükséges-e. Nem mindegyik ilyen szer egészséges és nagyon alkatfüggő a fejlődés. Remélem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!