Mit kezdjek edzeni/sportolni ha erősebb/fitebb szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
nagyon vékony vagyok sajnos és mikor hízom plöttyedten kerül ráma súly, én pedig szálkásabb(nem izmos de szálkás) szeretnék lenni.
Otthoni edzés kizárt, sajnos koliban vagyok és inkább olyat szeretnék ahol részt kell venni órákon, budapest belvárosában. (jóga, pilates, rúdtánc..?)
21/l
2021. szept. 11. 16:49
3/6 anonim válasza:
Futás, bringázás, úszás.
Edzeni akarsz vagy társasági életet élni?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok izmos vállakat es olyan hely kell ahol masok is vannak mert ugy nem hagyom félbe
2021. szept. 12. 01:53
5/6 anonim válasza:
Ne aggódj, nem lesznek izmos vállaid. Véletlenül még senki nem lett izmos. Valóban az úszás lenne a legjobb választás számodra.
6/6 anonim válasza:
Úgy látom, hogy neked valójában az a tudat kell, hogy mindent megteszel. Fizetsz = már tettél valamit
Rendszeresen lejárt = már tettél valamit
Csak éppen tenni nem akarsz semmit, helyette kifogásokat gyártasz, hogy nem akarsz izmos vállakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!