Hogyan kezdjek sportolni, mit érdemes? 25L
Nekem a CrossFit és a saját testsúlyos edzés együtt nagyon bejön. Párhuzamosan csinálom mindkettőt. A CrossFit-tel formás, funkcionális izomzatot lehet építeni. Esztétikus, nem túlpumpált formát. (Kis)csoportos edzésre járok mindkettőre. A jó edző nagyon fontos, szívesen elmondom, hogy nekem mi vált be.
Valami zsírégető, állóképesség-fejlesző mozgás is kell. Én úszni szoktam, mindent megmozgat és segít lazítani a más edzéseken igénybe vett izmokat. De a bicikli vagy futás is jó zsírégető.
Mivel lány vagy, javaslom, hogy csinálj valami nőies mozgást fejlesztő sportágat is: torna, tánc, balett, pilates, zumba, jóga, gumiasztal, szinkronúszás, műugrás, bármi, ami tetszik és kedved van.
Kitartás! Hajrá!
Nemcsak az nézhet ki jól, akinek ekörül forog az élete.
Heti kétszer járok kondizni, nem folytatok testépítő diétát, és teljesen feszes és formás a testem. Ja és bőven a 30 felett vagyok.
A lényeg, hogy csinálj valamit, amit élvezel, nem ess túlzásba, és figyelj oda az étkezésre, ami nem feltétlenül valami nagyon szigorú diétát jelent, csak egyél több, mint amire szükséged van és ne legyen rendszeres, sok nasi, és egyéb nem előnyös dolgok.
csak NE egyél többET
Bocsi, de kimaradt itt ott pár betű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!