Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha a konditeremből az izzadt...

Ha a konditeremből az izzadt ruhában megyek haza ősszel/télen megfázhatok?

Figyelt kérdés

Biciklivel megyek haza, kb 10 perc tekerés.

A hátamra veszek pulóvert pl. De eléggé izzadékony vagyok.

Ez így mennyire veszélyes?

Váltóruha helyett mindig a sportruhámban megyek a konditerembe, így nem kell használnom az öltözőjüket és nekem így praktikusabb.

2021. aug. 17. 23:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Igen
2021. aug. 17. 23:47
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

"így nem kell használnom az öltözőjüket"

Miért nem akarod használni az öltözőt? Télen a latyakos cipődben fogsz végigsétálni a konditermen? Ráveszed a (tiszta) pulcsidat a szétizzadt pólóra? Cuccaidat hova rakod edzés közben, főleg télen a kabáttal együtt? Viszed magaddal végig egy óriás táskával? Melegítő nadrágban edzel és abban is mész haza -10°C-ban is? Szétizzadt pólóban és nadrágban -10°C-ban, szembe széllel biciklizni, nagyon kellemesnek hangzik. Egy szó, mint száz rossz ötlet.

2021. aug. 18. 00:40
 3/13 A kérdező kommentje:

Télen ahol én lakom nincsen hó. És +10 fok van. Nem lesz semmi latyakos.

Télen sincs olyan hideg, hogy kabát kelljen.

A cuccaim mellettem vannak a földön. Egy sporttáskában van mindenem.

Azért nem akarok ott öltözni, mert időpazarlásnak érzem. Így is az egész napom be van táblázva, ha már tusolok vagy öltözök, akkor itthon legyen a nap végén és utána alvás.

2021. aug. 18. 01:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Oke
2021. aug. 18. 01:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
3: mondjuk ezt beleírhattad volna a kérdésbe is, hogy 10°C-nál nincs hidegebb ahol laksz... Így egy "fokkal" más a helyzet. Ha nem zavar az izzadt póló a biciklin, akkor hajrá.
2021. aug. 18. 01:18
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
Így is megvan az esély rá hogy megfázz főleg a biciklin
2021. aug. 18. 03:23
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Megfázhatsz, mert azért a 10 fok nem valami meleg. Plusz mivel elég hűvös az a 10 fok, amihez még a bicajos menetszél is társul...
2021. aug. 18. 06:21
 8/13 Lolo98 válasza:
Igen
2021. aug. 18. 06:30
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
sapka!
2021. aug. 18. 07:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Az izzadt pólót azért átveheted egy vastagabb anyagú tisztára, ahhoz nem kell öltöző.
2021. aug. 18. 08:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!