Fitnesz recepciósnak anti-sportembereket miért vesznek fel?
Pl. láthatóan soha nem sportoló és/vagy dohányzó embereket?
Értem hogy munkáltató nem diszkriminálhat ilyen szempontok alapján, de ez ugyanolyan mint pl. autókereskedésbe jogosítvány nélküli, autót még sosem vezetett és vezetni soha nem is akaró embert felvenni.
Egyszerűen nagyon furcsa amikor a recepciós mindenre csak vonogatja a vállát, hogy hát ő aztán nem tudja, ő nem sportol, ne tőle kérdezzük.
Érthetetlen hogy egy munkáltató miért pont egy anti-sportembert vesz fel amikor 100 % hogy sok sportos jelentkező is akad.
Ennek az egész jelenségnek az extrém vicces változata a láthatóan nem izmos személyi edző! :D
Miért kellene a recis lánynak izmosnak lennie?
Neki az a dolga hogy intézze a jegyedet/bérletedet, meg ha kérsz valami kieget akkor összedobja neked. Bár a legtöbb helyem ahol jártam minimum sportosan néztek ki ők is, szóval ez is egy általánosítás.
Mit kéne tudnia a recepciósnak amúgy? Vagy mire kéne válaszolnia? Nem ez a dolga
A láthatóan nem izmos edző is egy közhelyes baromság. 6-7 teremben jártam az elmúlt néhány évben és az összes edző izmos volt. Mondjuk talán érdemesebb lenne tudásban mérni, mintsem tömegben
Mit szoktál te kérdezni a recepciósoktól, amihez nekik sportolni kellene? :DD nem ők fognak neked edzesterveket írni, vagy bemutatni a gépeket. Arra ott vannak az edzők. A recepciós legyen kedves, szolgáljon ki azzal, amit kérsz, ha jelzel egy problemát a teremben, figyeljen oda. Ennyi. Ahová én járok, ott több duci lány is van a pultban, illetve 1-2 cingár srác, de tök aranyosak és kedvesek. Nekem ez ott inkább fontosabb, mint az, hogy kisportolva és kikerázva legyenek flegmák, lenézőek. Utóbbit tapasztaltam pl. többször a scitec goldban, nagyon lehangoló volt.
Ez nem ugyanaz, mint jogsi nélkül autókereskedésben eladónak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!