Boxolokent térdfajdalom?
Sziasztok 16 éves vagyok, 4 éve versenyszeruen boxolok-mellette konditerembe edzek.
A térdem, illetve a könyököm fáj. De inkább a térdem, futáskor-lábgyakorlatok közben. Elég sokat futok (betonon-futópadon) a gyakorlatokat helyes módszerrel hajtom végre (nem csak az én szemszögemből)
Ízület védőt szedtem. Nem használt.
Mi lenne hatásos a csontfajdalomra? Elég korainak érzem még ..
Szia!
Én 6 éve vagyok benne a versenyzésben boxolóként szóval lehet ér valamit a tanácsom.
Fontos futás előtt-után a bemelegítés, nyújtás mert ha túlterheled a szalagjaid akkor tudnak fájni és elég makacs dolog szokott lenni az ilyen. Továbbá jó ha használsz valamilyen bemelegítő krémet is (nicoflex pl) az is segít a bemelegítésben. A cipő sem mindegy milyen amiben futsz, nyilván amit a pénztárcád enged, de egy puha talpú aszfaltra szánt futócipő is tud segíteni.
Ha csont fáj, amit a kérdésedből nehéz leszűrni, akkor az egy kicsit nagyobb probléma mert lehet akár csonthártya gyulladásod is. Nekem is volt ilyenem a doki már azzal fenyegetett, ha nem pihentetem fáradásos törés is lehet a dologból. Szóval ez esetben csak a pihentetés meg a gyulladáscsökkentő krémek (flexagil pl) ami működik.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!