megvettem kipróbáltam, jó volt zsír nem igen jött talán pici hasra.. de megdobott és nem szált el csak 20-30 % a
faja bajom nem volt tőle:)
2010. dec. 24. 20:27
32/38 anonim válasza:
haxor
majd te látod meg, a víz meg a zsír nem így néz ki, genetikától is függ , meg hidd el értek hozzá , de írj privátban levelet , add me gaz msn címed , majd küldök képeket, nincs ekdvem baszakodni a képfeltöltéssel, és msot vettem emgint 200szem stanzolt.:D
2010. dec. 25. 15:44
33/38 anonim válasza:
persze egy szar genetikájú tóth daninak bezzeg csak 2-3kilót hozott az EREDETI stanozolol.De még a winstrol is.Meg a másik fos genetikájú nagy andrisnak.Neked biztos jobb a genetikád hisz neked 10kilót is felhoz(az androgén fosadék)
2010. dec. 25. 15:51
34/38 anonim válasza:
És még 1 szakmai titkot elárulok neked amit anno szintén versenyző mondott nekem. A kamu winstrolt/stanazolt/stanozololt(lényegtelen hogy hívod)a legkönnyebb felismerni ha kamu mert túl nagy tömeget hoz.Amúgy a 10kiló alapból hihető amikor a Tóth Dani 2009 óta szedett fel 8!kiló izmot.És asszem ő nem csak stanofosolt szed.
2010. dec. 25. 15:58
35/38 anonim válasza:
had szóljak hozzá a vitátokhoz, az azért nem midn1 hogy valakinek kezdő avgy haladóként felhoz valami 10 kilot pl , jóhogy tóth dainak pl 3at hozott, mivel ő már a hátárait feszegeti , neki nemhozhat semmi annyit mint egy kezdőnek vagy haladónak , mert ennyi erővel akkor 300 kilós lehetne lassan (:
2011. jan. 17. 12:37
36/38 anonim válasza:
A Dani a határait feszegeti?Ez ugye csak vicc volt?A kezdők szteroidfogyasztásához meg had ne szóljak hozzá inkább semmit mert kitiltanak.
És 10kiló száraz izmot se kezdő se haladó nem szedhet fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!