Mi várható egy 200 szemes STANZOL kúrától ami mellé megeszek 1 kg fehérjét?
STANZOL 5mg-os 200 szem 6 hetes kúra
100% Whey pro 1 kg 1 hónapra edzések után és reggelre
illetve szőlőcukor reggel
edzés heti 5
mell
hát
bicepsz
tricepsz
láb
intenzív legalább 2 órás edzések , 105 kg vagyok jelen pillanatban, 187 magas és 19 éves srác
Na visszatértem megújulva.
Ha még nem vetted meg akkor inkább stanozololt vegyél.Ha a netes csóka a debreceni srác attól veheted mert jó cuccai vannak.
Nem kell piramisban szedni.Napi 20-30mg(inkább 30)Hatásos lesz de csodát ne várjál.Kb annyit fog hozni mintha jobb tápkiegeket szedtél volna
thaiföldi STANZOL
ez tuti nem hamis, mert rendszerint nejlon fedi és hollogramm van rajta. Ezt kérd.
H4xor amit te mondasz annak igen sok változata van, és nem igazán lehet megfejteni melyik nem kamu.
Az adagolással egyetértek. Piramis 3naponta emeld kettővel 6-ig, majd lassan hetente csökkentsd kettővel.
No igen a Stanazolhoz már nem árt a piramis.Pont ezért nem szeretem mert sokat kell szedni.
A 10mg-os cuccot(ahogy a linkelt kúrából is látszik)2/3as osztott adagolásban tartom a legjobbnak.
én azt nem vágom az LA-ben hogy gyárt methandione-t és Danabolt is....:D:D
Amikor a kettő elvileg ugyanaz, csak más országból.
Hát én danabolt most majd cobra labs-es ugy-t veszek(zöld)
mert sok jót hallottam róla.1 próbát megér.De am ha már itt vagy amit az első oldalon linkeltem azt nézd már meg pls mert a te véleményedre még adok is
Amúgy lehet gyártanak szemetet is nem tudom.De eddig összességében az LA-ről jókat hallottam.
És mint ilyenkor szoktam példának hozni:nem raknak bele metiltesztót ami 1 nagyon előnyös dolog.Inkább legyen gyengébb de azonos a hatóanyag mint hogy erős de szemét legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!