Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi várható egy 200 szemes...

Balazs00xx kérdése:

Mi várható egy 200 szemes STANZOL kúrától ami mellé megeszek 1 kg fehérjét?

Figyelt kérdés

STANZOL 5mg-os 200 szem 6 hetes kúra

100% Whey pro 1 kg 1 hónapra edzések után és reggelre

illetve szőlőcukor reggel

edzés heti 5

mell

hát

bicepsz

tricepsz

láb

intenzív legalább 2 órás edzések , 105 kg vagyok jelen pillanatban, 187 magas és 19 éves srác

2010. aug. 26. 19:33
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
Rossz a hozzáállás.
2010. aug. 26. 19:37
 2/38 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz. Ha olyan hülye vagy, hogy reggel cukrot ennél és 2 órákat edzel, akkor még olvass alapismereteket és ne szteroidon járjon az eszed. Amúgy is csak 19 vagy, mit vársz?
2010. aug. 26. 19:38
 3/38 anonim ***** válasza:

Stanazolt?

6hétre?

1kg fehérje?

:D:D:D:D:D:D:D:D

1 izomcsoportra 2 óra?

:D:D:D:D:D:D:D

Szerintem maradj az alapoknál

2010. aug. 26. 19:42
 4/38 anonim ***** válasza:

Reggel cukor?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én eddig 1 szteroidos kérdést tettem fel azt is véleményezés és nem segítség kérés miatt( http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

Na azt nézd meg és rájössz hogy hogyan kell szteroidot szedni mert ebből a kérdésből csak annyit szűrtem le hogy fingod sincs róla mi az a stanazol,mire jó a fehérje és mi az az étrend

2010. aug. 26. 19:44
 5/38 A kérdező kommentje:

étkezés 3 óránként , ételek: rízs,hal , zöldségek, túró, sajt, tojás, csirkemell, marha hús, egy edzés alatt egy izomcsoportra dolgozok személy szerint én így érem el a fejlődést a napi testsúly kg \ 3x annyi fehérje - bevitelt nem tudom elérni csak a háromnegyedét .

A stana -t piramisba szeretném letolni a szőlőcukrot pedig a terembe lévő testépítő ajánlotta mivel hogy akkor megnő a vércukor szintem ami egész napra kihatással lessz és több energiám lessz, de ha nem hát nem

3 óránkénti étkezés egy edzés után másnap pihenek arra az iromcsoportra semmit nem tolok ha megyek is edzeni ,

a gyakorlatok teljes mértékben szabályosak inkább ha kell kisebb súllyal csinálom mint hogy bénázzak !

igyekszek min 8 órát aludni hogy legyen ideje pihenni a testemnek bár ezt nehéz megtartani a munka miatt de igyekszek, fehérjét edzés után iszok főként !

és este 7 után nem viszek be szénhidrátot max fehérje vagy víz amit fogasztok

2010. aug. 26. 20:29
 6/38 clint ***** válasza:

jolvan, ha már nem lehet lebeszélni jó lesz. A szölőcukor viszont csak edzés után menjen.

Amit várhatsz az egy pár cm növekedés, de jelentős formálódás, ha nem hamis stanát nyomatsz.

2010. aug. 26. 21:08
 7/38 anonim ***** válasza:
Ha ismerősöm lenne, azért még elbeszélgetnék vele előtte. Nem azért, mert le szeretném beszélni, hanem mert, ha már belevág, csinálja rendesen. Odafigyelne rá valaki fél évig és naturálba olyat fejlődne, hogy el is felejtené a kokszot jó időre.
2010. aug. 26. 21:14
 8/38 A kérdező kommentje:

több mint fél éve csinálom:) Rengeteget fejlődtem ! Rengeteget , csak szeretném ezt kipróbálni

gyenge "koksz" formásabb leszek tőle és egy picikét növekszek is elvileg Elvileg kevésbé károsító mind pl a Danabol, Anadbol , Naposin.. és hasonló csöves tömegnövelők

mivel a tablettás mellett döntöttem ezt választottam de szívesen elolvasok és átgondolok minden véleményt ötletet tippet tanácsot

2010. aug. 26. 21:28
 9/38 clint ***** válasza:

aha

akkor kezd azzal, hogy linkelsz egy képet amin az általad használt stana van, hogy meg tudjam mondani hamis e vagy nem???

2010. aug. 26. 21:42
 10/38 A kérdező kommentje:

Jövőhéten veszem meg, egyenlőre nincs 2 "dealer" van

egy netes:\ , illetve egy olyan akitől eddig a haverjaim Danabol-t vettek , ill oxymetanolt de igazából egyikben sem bízok száz százalékig, jövő héten tudok képet mutatni, adddig esetleg emailben vagy msn en tudom veled tartani a kapcsolatot jó lenne ha meg tudnád mondani hamis e meg hogy milyen az edetinek számító

2010. aug. 26. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!