25 évesen Budapestről kijuthatok az ufc-be? Hány meccset kellene hogy nyerjek egyhuzamban hogy kijuthassak?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok és el akarok kezdeni egy MMA karriert Budapesten! Van félre tett 20M forintom rá, szóval egész nap tudok edzeni éveken át! Rendszeresen futok és edzek, elég kisportolt vagyok és ezért is kezdenék bele! Szerintetek 25 évesen még nem lenne késő elkezdeni és kijutni Amerikában az UFC-be? A korhoz van valami köze a kijutásnak? Hány meccset kellene hogy nyerjek egy huzamban hogy ki juthassak?2021. jún. 20. 13:22
2/3 A kérdező kommentje:
Nincs, a legaljáról kezdeném! Csak nagyon edzett vagyok!
2021. jún. 20. 15:10
3/3 anonim válasza:
Ahhoz, hogy oda kijuss tehetség is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!