Mitévő legyek? Mit tudnék tenni?
A válaszokat előre is köszönöm.
Elég fiatal lány vagyok,jövőre felvételiznem kel.Szabolcs megyében lakom, nagyon szeretnék továbbtanúlni Budapesten ami innen elég messze van. A szüleim csak a szomszéd városban lévő gimnáziumokba engednének.. Pár hónappal ezelőtt még engedékenyebbek voltak és még Debrecenbe is elengedtek volna nem tudom most mi lett. Eléggé féltenek, egyke vagyok, és meg is értem az aggódásukat, emellett nagyon szeretnék versenyszerűen korcsolyázni. Budapesten sok lehetőség van.Már nagyon kicsi ként beleszerettem a korcsolyába, sokat mentünk télen és a TV-ben is néha néztem a bajnokságokat,. A szülem nem nagyon támogatják mert még nem is nagyon beszéltem velük erről de még lehet puhítani őket,mostanában sokat edzek és futok csak is miattuk hogy lássák az igyekezetem.Elég motivált vagyok efelől, nem tudom mit tegyek hogyan lehetne rávenni őket és ha igen is hogyan tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!