Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitévő legyek? Mit tudnék tenni?

Mitévő legyek? Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

A válaszokat előre is köszönöm.

Elég fiatal lány vagyok,jövőre felvételiznem kel.Szabolcs megyében lakom, nagyon szeretnék továbbtanúlni Budapesten ami innen elég messze van. A szüleim csak a szomszéd városban lévő gimnáziumokba engednének.. Pár hónappal ezelőtt még engedékenyebbek voltak és még Debrecenbe is elengedtek volna nem tudom most mi lett. Eléggé féltenek, egyke vagyok, és meg is értem az aggódásukat, emellett nagyon szeretnék versenyszerűen korcsolyázni. Budapesten sok lehetőség van.Már nagyon kicsi ként beleszerettem a korcsolyába, sokat mentünk télen és a TV-ben is néha néztem a bajnokságokat,. A szülem nem nagyon támogatják mert még nem is nagyon beszéltem velük erről de még lehet puhítani őket,mostanában sokat edzek és futok csak is miattuk hogy lássák az igyekezetem.Elég motivált vagyok efelől, nem tudom mit tegyek hogyan lehetne rávenni őket és ha igen is hogyan tovább.

2021. jún. 6. 11:36
 1/3 Peter700 válasza:
Nemtudom, csináltál valamit hogy nem akarnak elengedni, vagy csak féltenek téged és nem akarják hogy annyit utazz? Beszéltél velük arról hogy szeretnél korcsolyázni? Mit mondtak rá? Ha igent mondtak, és te is úgy érzed hogy szeretnéd csinálni, akkor sok sikert!
2021. jún. 30. 11:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen féltenek is, egyke vagyok de mindig mondom nekik a korcsolyát,de nagyon változó a véleményük egyszer édesapám megígérte hogy elvisz, máskor pedig ez megváltozott.. egyszer igen egyszer nem.. pedig még nyújtok is itthon mindig edzek hogy ezzel bizonyítsak is.. Az unokatestvéreim Budapestiek lehet velük is beszélnem kellene erről vagy pár családtaggal,egyszer volt hogy rávették a szüleimet néhány dologra lehet hatásos lenne..
2021. jún. 30. 19:08
 3/3 Peter700 válasza:
Aha, akkor próbálj meg beszélni az unokatestvéreiddel
2021. jún. 30. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!