Segitenetek fogyasban? Par kérdés sportolassal kapcsolatban.
161 cm 67 kilo vagyok most. Sikerult mar leadnom 15 kilot sajnos koplalassal (nem direkt, sajnos stressz miatt igy alakult) eletemben nem sporoltam ugy konkretan, volt ido mikor futottam, siman labdajatekoztam de evekig tartoan nem sportoltam semmit, azonban most izomepites miatt is szeretnek elkezdeni. 60 kilora szeretnek lemenni, de sajnos a merleg nem mozdul. Az elmult napokban neki kezdtem a biciklizésnek, dombos teruleten lakunk, 2 km-re van egy 30 kmes bicikli palya, oda szoktam lejarkalni, eddig a legtobb az 20-24 kilométer korul volt, de sajnos a mostani esozesek kozbeszoltak, ugyhogy most hetvegeig szerintem szunetel a dolog amig nem lesz jo ido.
A kerdes hogy szerintetek ez igy mennyi kaloriat eget, nem mondanam konnyu biciklizesnek de mindenhol mast talalok, a kaloriabazis szerint 300-400 kaloria masfel ora biciklizes (ennyit alsohangon mindig elvagyok) illetve mit tudtok melle ajanlani edzesnek? Foleg felsotestet probaljak, vagy csinaljak mindent? Kaloriaszamlalassal nem szoktam nagyon bajlodni, mindennel megnezem mennyire kaloria, es probalom az 1400-1500at maximum tartani, csokit chipset nagyon ritkán eszek, ilyen gyorskajat meg szinte semennyire, eleg egészségesen táplálkozok megsincs valtozas.
Szerintem ez nem keves ehhez a sulyhoz. Nem tudom mit akartal kuldeni de ez egy kep.
En jo oldalon számoltam ki, ott 2000 kcal kellene higy tarsam a sulyomat es 1500 hogy fel kilot fogyjak hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!