Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szükségem van a segítségetekre...

Szükségem van a segítségetekre sportolással kapcsolatban (? )

Figyelt kérdés
Sziasztok! 190 centi vagyok, olyan 100-105 kg közötti. 1 hete kezdtem el sportolni ami abból áll, hogy futok 30 percet illetve súlyzózgatok 30-45 percet. Szerdán már végzek az iskolában, így haza megyek. Hétfő: súlyzózás+futás, kedd csak futás, szerda: súlyzó+futás. Kb ennyiből áll a sportolás. Bár ha jobb idő lesz akkor csütörtökönként otthon is megyek futni, illetve van egy 30kg-os súlyzóm. Sokszor edzetettem már életemben, de tudom tapasztalatból, hogy elfáradok egy idő után. Ez annyit tesz hogy egy idő után nem bírok annyi súlyt kiemelni, gyengébbnek érzem magam. Szóval tudom hogy szükségem ennem valamire amit szedhetek, mert sok húst nem eszek. Haverom azt mondta hogy Whey Protein-t szedjek. Aztán mikor megtudta hogy hetente csak 2-szer, legfeljebb majd 3szor edzek azt mondta hogy Hoot Blood-ot. Ti mit ajánlanátok. Remélem tudtok segíteni.
2011. febr. 21. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell Blood, teljesen értelmetlen. Whey mehet, de csak és kizárólag akkor, ha szilárd táplálékból már megfelelőeket és megfelelően viszel be. Magyarán, ha az étrended csirkehúsból, rizsből, babból, lencséből, zabpehelyből és zöldségekből áll. E mellé van értelme fehérjeport venni, amúgy értelmetlen.
2011. febr. 21. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, és persze tojás és sovány túró.
2011. febr. 21. 21:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát állítólag ez a Hot Blood azért van, hogy energiát kapjunk. Nekem pedig épp ilyesmi kellene. Sehogysem ajánlod?

Mert neme eszek amúgy normálisan - sajnos. Sovány túrót kerestem boltban, de nem lehet kapni nálunk :-S Így csak normál túró van, de gondolom az nem éppen jó.

2011. febr. 22. 01:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Megteszi a normál is.

A Hot Blood azért van, hogy megbombázzon egy csomó taurinnal és serkentsen, és valóban jobban megy tőle az edzés, de egyrészt hamar rászoksz és semmi hatása sem lesz, másrészt meg nem értem, mi szükséged lenne a felpörgetésre ilyen szinten, hiszen még csak most kezdted, totálisan értelmetlen.

2011. febr. 22. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!