Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen edzést javasoltok?(több...

Milyen edzést javasoltok?(többi lent)

Figyelt kérdés

Már 2 hónapja egészségesen eszek és ezzel sikerölt 5 kg-t leadnom.

164 cm vagyok és 61 kg-ról indultam azaz most vagyok 56.

Még 6 kg-t szeretnék fogyni.A combom 56 cm a derekam 65 a csípőm pedig 95cm.Tudom nincs helyi zsírégetés és fogyás viszont azt szeretném kérdezni hogyha ezeket a részeket szeretném erősíteni és vagy vékonyítani akkor milyen gyakorlatokat csináljak,nektek melyek váltak be a legjobban.

2021. máj. 4. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
A futás, a lépcsőzés, az ugrókötelezés és a biciklizés kifejezetten a vádlit, a combot és a farizmot terheli, erősíti, edzi. Én ezek közül választanék egyet, vagy akár kombinálhatod is őket: egyik nap futsz, másik nap biciklizel, harmadik nap ugrókötelezel, negyedik nap pihensz, ötödik nap lépcsőzöl, hatodik nap megint futsz és így tovább.
2021. máj. 4. 18:11
 2/4 anonim válasza:
[link] , [link] , [link] , [link] . Kezdheted ilyenekkel . Beírod a youtube-ra hogy kezdő edzés és van ezer .
2021. máj. 5. 08:50
 3/4 anonim ***** válasza:
pamela reif trained waist
2021. máj. 5. 12:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. máj. 6. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!