Hogyan ütemeznétek az edzést a következő diéta mellé? többi lent.
tavaly pcost diagnosztizáltak nálam, a nőgyógyász 6 órás intermittent fastingot javasolt, plusz max. napi 160g ch fogyasztást,plusz heti 5ször 30 perc cardio edzést. Ugye 9-18ig benn vagyok a munkahelyemen.
Azért hogy megvalósítható legyen,azt találtam ki,hogy reggelente futok 30 percet, de a reggeleimbe sulyzós edzés nem fér bele, azt inkább este gondoltam mondjuk heti 3szor. De elég rossz,hogy így este nem ehetek az edzés után,nagyon éhes vagyok.
Plusz az is a probléma hogy ebbe a napi 6 órába nem tudom megenni a szükséges kalóriát,mert ennyi idő alatt nem kívánok ennyi ennivalót. Néhány hét után nagyon legyengültem. Pedig lenne kedvem az edzésekhez, de a diéta miatt sokkal kevesebbet bírok. Fogyni nem szeretnék csak izmosodni. Mit tennétek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!