Mit csináljak hogy fogyak?
Február eljén keztem el újra edzeni de sajnos már pár hete megált a fogyásom(kilóban nem fogytaam +2 feljött de az izom mert centiben mértem megamat)
160cm 68kg
Mikor keztem derekam 79 volt most 73
Csipő: 112-105
Comb 69-62
Felkar 33 -30.5
Nyak 35-33
Ezeket jegyeztem fel heti szinten mértem magam látom magamon h a bőrőm feszesebb ill. álloképességem is jobb lett meg izmosabb lettem(has vádli hát alkar)
Viszont még mindig nem sikerült a csipő és derék közötti részről lefogynom.
Heti szinte 4-5* eljártam kocogni 3 km
Chlo Ting-nek a get fitjét csináltam aztán Slim Thigh Challenget.
Mostmár elkeztem felsőtestre fokuszálni melkas alkar has
Pamela Reif-től csináltam hasazos edzéseket minden nap egyet meg Demi Bagby-től szintén 1-1 edzést heti 4-5* (azokan a napokon mikor mentem kocogni)
Probálok odafigyelni miből mennyit eszek kalóriabázist használom (Sanos volt mikor nem figyeltem erre oda pl husvétkor )
Szeretnék nyár közepére formába lendülni.
Ha van tanácsod,ötleted,tipped és segíteni szeretnél nekem akkor irj egy kommentet :)
Köszönöm a válaszokat
ha fogyni akarsz akkor egyél kevesebbet. ne koplalj de diétázz.
mozogj rendszeresen. nekem is volt hogy megállt a fogyás de nem baj, csináld tovább de nem vidd túlzásba
1300-1400 kaloria között eszek naponta
Reggelim főtt tpjásfehérje 2db zöldséggel(pl ubi pari paprika) mellé 2 szelet sonka és túrókrém(annyi hogy zsírszegény túró összekeverve szírszegény joghurtal v tejfölel só bors bazsalikom és ezt kenem rá abonett keynérre v puffasztot rízsre)
Van mikor körözötett eszek paprikával és abonettel v puffasztott rizsel v ha édeset szeretnék reggelizni akkor zabkása (joghurt mandula tej zabpehely estére elteszem összeáll és mellé alma fahéjjal v banános fahéjas) vagy édesnél még a gyümölcsös túróükrém vagy protein palacsinta(annyi h mandula tej,zabliszt(zabpehyel ledarálva) protein por(vaniliás) egy banán édesítő + még tojás meg kókusz zsir és kész)
Ebéd spenót főzelék tojással v sóska szintén tojással v tőkehal(rántva sűtve grillezve párolva mikor hoyan) salátával v kuszkusz v köles van mikor csirkét eszek(szintén párolva sütve grillezve) szintén ugyanazok a köretek néha levest szoktam még enni (bableves borsó leves) főzeléknél(lencse szokot lenni)
Vacsora joghurt gyümölcsel v azt amit ebédre ettem csak kevesebbet belőle
nasinak humusz zöldségekkel v alma skyrella sajtal(lidl fehérjés mozarella szerű) v egy túró rudi
igyekszem a kenyeret elkerűlni v ha eszek akkor szénhiudrát csökkentett legyen v teljes kiőrlésű nagyon ritkán eszek pékárút
40 fekvő támasz,40 felülés,10 kör oda visszafutás.... :D
(Amúgy én emellet tisztán eszem a fokhagymát a koleszterinszint csönnekése érdekében,igaz beledöglöm,mert szétmarja a gyomrom,de megéri!) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!