Ugy tunik, nem fejlodok vmi sokat futas teren, vagy csak a korulmenyek miatt?
Figyelt kérdés
7 hete kezdtem el normalisan futni ujra, a pandemik mizeriaval nagyon lealltam vele es mas mozgast nem vegeztem, meg itthon is kellett maradjak, nem mehettem dolgozni. 2 hete kezdtem el dolgozni, ezzel egy idoben fogyozni kezdtem. Nassolast teljesen elhagytam es megprobalok odafigyelni a kaloriabevitelre. Kevesebbet viszek be habar nem centizgetem. Nagyon lassan megy a fejlodes a futassal. Talan mar 1-2kilot sikerult ledobnom, konnyebben gombolom be a ruhamat, de ennyi. Egy programot kovetek futasban, ami 10km lefutasara keszit fel 55 perc alatt. Ezt kabe elotte le is tudtam futni, de most szerintem nem tudnek lefutni 10kmt csak 1 ora 4-10 perc alatt. A korulmenyek miatt megy lassabban a fejlodes? Mennyi idovel varhatok fejlodest. A futasi tervvel eppen hogy lepest tudok tartani, 7 oras munkaba tertem vissza, egesz nap talpalok, bicajjal jarok dolgozni, dombos videken lakom, igy a futas is minimum 30m folfele szokott lenni.2021. ápr. 24. 10:49
1/1 Krisz85 

válasza:

Mennyit futsz egy héten? Az osszterhelest kellene kipihenni hogy fejlődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!