Szerintetek van barmi esely ra az itthoni korulmenyek kozott hogy egy lany par lombikkal babat vallaljon par ev mulva?
Figyelt kérdés
A jelenlegi hireket meghallgatva elegge ketsegbeeses fogott el, parommal 4 eve elunk egyutt hatalmas szeretetben de mivel nem vagyok fiu nemtudok neki gyereket adni, es szeretnenk lombik programmal par ev mulva egy kisbabat, szerintetek milyen modok vannak ra itthon?2020. okt. 29. 09:18
1/34 anonim válasza:
Sztem semmi esélyetek :( Ehhez túl konzervatív ország vagyunk. Valamelyikötök feküdjön le egy pasival nincs más mód :(
2/34 anonim válasza:
En szerintem egyedülállóként kerheted, csak nem lesz ingyenes, nem?
Egyébként nagyon végső esetben nem játszik egy kedves férfi ismerős segítsége? Lehet hülyeség, bocsánat, ha bántó az ötlet. Nektek ez meg mindig eggyel könnyebb mint a férfi pároknak.
3/34 anonim válasza:
Az USA-ban vannak spermadonorok, akik hajlandók friss, meleg anyagot adni, amit aztán fecskendővel be lehet juttatni. A hazai hivatalos irányú törvénykezés belátható időn belül szinte kizártnak tekinthető.
4/34 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem opció. A kapcsolat megromlásához vezetne, ha egy férfit beengednék a “hitvesi ágyunkba” és onnantól tudnám, hogy ő a gyerek apukája aki mindig érdeklődne majd a gyerekeől és én pedig úgy érezném , hogy ők egy család. Nálam ez nem opció. Mindenki gondolja magát a helyembe, ti beengednétek egy másik félt a barátnőtök/ barátotok intím szférájába? Hogy mással szexeljen?
2020. okt. 29. 09:53
5/34 A kérdező kommentje:
3. Szerinted/szerintetek ha ott megtörténik a lombik, és utána hazajövünk, akkor felnevelhetjük a gyereket anélkül hogy elvennék tőlünk? Azt tudom hogy nagyjából semmi közöm nem lehet papíron se a gyerekhez, de van rá mód hogy egyátalán nálunk maradhasson?
2020. okt. 29. 09:55
6/34 anonim válasza:
Kérdező, ez helyzet függő. Kérdés mennyire szeretnetek gyereket, ha másképp nem megoldható. En csak azt tudom szinten nőként, hogy a gyerek iránti vagy képes barmit felülírni.
En személy szerint gusztustalannak tartom, ha nem mehettek lombikra sperma donorral, mert mitől lennetek kevesebbek, mint egy hetero pár, ahol a pasi spermaja totál nulla? De ez az ország nem itt tart. És egyre süllyed. 😓
7/34 anonim válasza:
5 vannak Magyarországon meleg párok gyerekkel. Ha az egyikotok a biológiai szülő, akkor ugyan miért vennék el? Azért itt meg nem tartunk.
8/34 A kérdező kommentje:
7 sajnos a legújabb törvények szerint csak 35 éves nők vállalhatnak lombikot, akik aláírnak egy szerződést , hogy nem élnek élettársi kapcsolatban , majd ha ez változna az szerződés szegésnek minősül . Ez van itthon.. igy merem feltételezni hogy képesek elvenni a gyereket, avagy ha nem veszik el nem biztosítanak neki semmit itthon. Én nem vihetem el orvoshoz, vagy ha esetleg az anyuka neadjisten meghalna nem én nevelném a gyereket, stb stb..
2020. okt. 29. 10:03
9/34 anonim válasza:
Na jó ez durva. Komolyan ki kene menni már az utcára valami nagyobb balhét csapni...
10/34 A kérdező kommentje:
Es itt vagyok en, aki szerelmes a parjaba es mindent megadna neki, de nem tud.. es lehet nem is fog tudni soha, szerintem pedig egy szerelem gyerek nem abbol ered hogy hogyan “keszul” hanem hogy mennyire varjak, hogyan fogadjak. En peldaul el se tudom kepzelni az eletem gyerek nelkul, mondjak le rola azert mert ilyen allamban elunk? Vagy mondjak le a paromrol es szuljek egy nem szerelem gyereket?..
2020. okt. 29. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!