Szerintetek van barmi esely ra az itthoni korulmenyek kozott
hogy egy lany par lombikkal babat vallaljon par ev mulva?
21/34 A kérdező kommentje:
Mindig lesznek akik ezt vitatni fogják, vannak jogos érvek mindkét oldalt stb.. engem ez nem is érdekel, csak az hogy valamilyen módon lehessen egy egészséges kisbabánk, de már mindenre rányomja a bélyegét a gyűlölködés és hogy mindenki a másik életével van elfoglalva. Pedig emberi életeket szeretnénk létrehozni, ami egy kincs és egy hatalmas ajándék és értékelni kellene..
21
Itt szerintem pont nem gyűlölködött senki.
Emberi életet létrehozni=szexelni védekezés nélkül egy ellenkező neművel
2020. okt. 29. 12:48
Inkább legyen valakinek két szerető anyja, mint egy szar hetero kapcsolatban élő szülei. Persze semmire sincs garancia. De meg legrosszabb esetben is ez a gyerek is csak úgy végezné, mint számtalan másik. Egy szülője lenne ha a kérdezőék szakitananak.
2020. okt. 29. 12:54
Hú 17-es, azért ez picit szélsőségesre sikeredett. Persze, természetes úton nem lehet gyerekük, ahogy elég sok párnak, csak ott megoldják többnyire lombikkal, mert nekik “jár”. Szerintem pedig mindenkinek járna a boldogság és ha valakinek ez a saját gyermek, akkor nekik is. A gyereknek pedig nem lesz semmi baja, ha egyneműek nevelik. Ennyivel neünk se legyen a férjemmel, mert ő nem kifejezetten férfias férfi, én pedig nem vagyok nőies nő, milyen példát tanul majd szegény gyerekünk. (Aki természetes úton meg se tudott születni, úgyhogy e logika alapján a természet jobbnak látta volna, ha mindketten otthagyjuk a fogunkat szülés/születés közben, csak az ember beavatkozott).
Sajnos kérdező nem látom, hogy a közeljövőben változnának a dolgok és ketten kiskapuk nélkül vállalhatnátok babát, de szurkolok nektek.
2020. okt. 29. 13:05
Hülye párhuzamként dohányozni sem jó példa, mégis egy csomó dohányos, de ettől még szerető szülő van. Mindig lehet arra mutogatni ujjal, hogy de a többieknek se annyira jó és mégis kibírják. Nagy kérdés, hol vannak a határok és mibe érdemes központilag beleszólni. Egyedülálló szülőknél meg: más azért egy út közben felmerülő kényszerhelyzetben helyt állni, és abból kihozni a legjobbat, mint arra építeni. Az egyiknek inkább drukkolok, a másik inkább felelőtlen - szerintem. De manapság minden igazság nézőpont kérdése.
2020. okt. 29. 13:22
26/34 A kérdező kommentje:
Vitakat felre teve,akkor szerintetek van ra mod hogy pl Londonban ahol lehet a lombikos modszerrel megprobalkozunk majd hazajovunk es mehet tovabb az elet?
Szerintem igen. Csak ahogy korábban írtad, csak a szülő anyának lesznek szülői jogai. A másikótoknak nem.
2020. okt. 29. 13:55
Feküdjön le valakivel és ne védekezzen. Ezt itthon is meg tudjátok tenni nem kell kiutazni sehova.
2020. okt. 29. 14:06
29/34 A kérdező kommentje:
28. Most irom le masodszorra hogy ez nalunk nem opcio:) inkabb elutazunk mint mas fekudjon le a parommal, te hagynad hogy megdugjak a nodet? Feltetelezem fiu vagy es beszukulten latod ezt a temat
Egyébként kérdező ertem az aggályodat. De azt is merlegeljetek, hogy a lombik brutális hormonkezelés stb és későbbiekben emeli a daganatos megbetegedések esélyét is. Szoval az en válaszom az, ha en el tudnám kerülni a lombikot, akkor megtenném. Ám lehet, hogy a ti esetetekben kisebb beavatkozás pl inszeminacio donor spermaval is elég lehet.
2020. okt. 29. 14:21
Kapcsolódó kérdések: