Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek van barmi esely...

Szerintetek van barmi esely ra az itthoni korulmenyek kozott hogy egy lany par lombikkal babat vallaljon par ev mulva?

Figyelt kérdés
A jelenlegi hireket meghallgatva elegge ketsegbeeses fogott el, parommal 4 eve elunk egyutt hatalmas szeretetben de mivel nem vagyok fiu nemtudok neki gyereket adni, es szeretnenk lombik programmal par ev mulva egy kisbabat, szerintetek milyen modok vannak ra itthon?
2020. okt. 29. 09:18
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Mindig lesznek akik ezt vitatni fogják, vannak jogos érvek mindkét oldalt stb.. engem ez nem is érdekel, csak az hogy valamilyen módon lehessen egy egészséges kisbabánk, de már mindenre rányomja a bélyegét a gyűlölködés és hogy mindenki a másik életével van elfoglalva. Pedig emberi életeket szeretnénk létrehozni, ami egy kincs és egy hatalmas ajándék és értékelni kellene..
2020. okt. 29. 12:40
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

21

Itt szerintem pont nem gyűlölködött senki.

Emberi életet létrehozni=szexelni védekezés nélkül egy ellenkező neművel

2020. okt. 29. 12:48
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Inkább legyen valakinek két szerető anyja, mint egy szar hetero kapcsolatban élő szülei. Persze semmire sincs garancia. De meg legrosszabb esetben is ez a gyerek is csak úgy végezné, mint számtalan másik. Egy szülője lenne ha a kérdezőék szakitananak.
2020. okt. 29. 12:54
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Hú 17-es, azért ez picit szélsőségesre sikeredett. Persze, természetes úton nem lehet gyerekük, ahogy elég sok párnak, csak ott megoldják többnyire lombikkal, mert nekik “jár”. Szerintem pedig mindenkinek járna a boldogság és ha valakinek ez a saját gyermek, akkor nekik is. A gyereknek pedig nem lesz semmi baja, ha egyneműek nevelik. Ennyivel neünk se legyen a férjemmel, mert ő nem kifejezetten férfias férfi, én pedig nem vagyok nőies nő, milyen példát tanul majd szegény gyerekünk. (Aki természetes úton meg se tudott születni, úgyhogy e logika alapján a természet jobbnak látta volna, ha mindketten otthagyjuk a fogunkat szülés/születés közben, csak az ember beavatkozott).

Sajnos kérdező nem látom, hogy a közeljövőben változnának a dolgok és ketten kiskapuk nélkül vállalhatnátok babát, de szurkolok nektek.

2020. okt. 29. 13:05
 25/34 anonim ***** válasza:
Hülye párhuzamként dohányozni sem jó példa, mégis egy csomó dohányos, de ettől még szerető szülő van. Mindig lehet arra mutogatni ujjal, hogy de a többieknek se annyira jó és mégis kibírják. Nagy kérdés, hol vannak a határok és mibe érdemes központilag beleszólni. Egyedülálló szülőknél meg: más azért egy út közben felmerülő kényszerhelyzetben helyt állni, és abból kihozni a legjobbat, mint arra építeni. Az egyiknek inkább drukkolok, a másik inkább felelőtlen - szerintem. De manapság minden igazság nézőpont kérdése.
2020. okt. 29. 13:22
 26/34 A kérdező kommentje:
Vitakat felre teve,akkor szerintetek van ra mod hogy pl Londonban ahol lehet a lombikos modszerrel megprobalkozunk majd hazajovunk es mehet tovabb az elet?
2020. okt. 29. 13:44
 27/34 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Csak ahogy korábban írtad, csak a szülő anyának lesznek szülői jogai. A másikótoknak nem.
2020. okt. 29. 13:55
 28/34 anonim ***** válasza:
Feküdjön le valakivel és ne védekezzen. Ezt itthon is meg tudjátok tenni nem kell kiutazni sehova.
2020. okt. 29. 14:06
 29/34 A kérdező kommentje:
28. Most irom le masodszorra hogy ez nalunk nem opcio:) inkabb elutazunk mint mas fekudjon le a parommal, te hagynad hogy megdugjak a nodet? Feltetelezem fiu vagy es beszukulten latod ezt a temat
2020. okt. 29. 14:14
 30/34 anonim ***** válasza:
Egyébként kérdező ertem az aggályodat. De azt is merlegeljetek, hogy a lombik brutális hormonkezelés stb és későbbiekben emeli a daganatos megbetegedések esélyét is. Szoval az en válaszom az, ha en el tudnám kerülni a lombikot, akkor megtenném. Ám lehet, hogy a ti esetetekben kisebb beavatkozás pl inszeminacio donor spermaval is elég lehet.
2020. okt. 29. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!