Szerintetek van barmi esely ra az itthoni korulmenyek kozott hogy egy lany par lombikkal babat vallaljon par ev mulva?
Figyelt kérdés
A jelenlegi hireket meghallgatva elegge ketsegbeeses fogott el, parommal 4 eve elunk egyutt hatalmas szeretetben de mivel nem vagyok fiu nemtudok neki gyereket adni, es szeretnenk lombik programmal par ev mulva egy kisbabat, szerintetek milyen modok vannak ra itthon?2020. okt. 29. 09:18
31/34 anonim válasza:
Lehet, hogy érdemes lenne megkérdezni erről egy jogászt, ők biztosan tudják járható-e az az út, amire ti gondoltok.
32/34 A kérdező kommentje:
30. Szerintem ha a parom teljesen egeszseges,es termekeny akkor csak nem igenyel ilyen hormonkezeleseket, ugy tudom azt csak annak kell alkalmaznia ez a hosszabb “lombik program” ha az illeto mar idosebb vagy valami miatt termeszetes uton nem jott letre a baba
2020. okt. 29. 14:27
33/34 anonim válasza:
Szerintem hormonkezelés mindenképp kell, mert egyszerre több érett petét kell “leszívni”, ezért szükséges.
34/34 anonim válasza:
Max. inszemináció. A lombik abból áll, hogy leszívnak több petesejtet, ami előtt hormont adnak, hogy több legyen (ami a csontritkulástól, a trombózison át a korai menopauzáig bármilyen mellékhatást okozhat), utána meg ami mégse kell embrió, azt vagy lefagyasztják vagy kuka, vagy ha túl sok tapad meg, akkor meg azon lehet agyalni. Én ezek miatt nem vállalnám a lombikot, persze van az elkeseredés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!