Szerintetek van barmi esely ra az itthoni korulmenyek kozott hogy egy lany par lombikkal babat vallaljon par ev mulva?
Kerestek egy megbízható apajelöltet vagy egyedülállóként donorspermával 35 éves kor felett.
Sajna ez egy ilyen ország.
Kövezzetek meg, de remélem nincs.
Ti együtt boldogok vagytok, éljetek együtt.
De ne mondja nekem senki hogy egészséges ha egy gyerek úgy nő fel hogy 2 apja/anyja van.
Tudjuk hogy csonka családban sem egészséges mert mindkét példàt látni kellene egy gyereknek, hogy viselkedik anyu, hogy viselkedik apu.
Na mármost ha így is 1 nemű szerepel csak az életében, de abból 2, nem biztos hogy ez jót tesz neki.
13
Nem értetted amit mondtam.
Nem ezem múlik hogy a gyerek kihez fog vonzódni, én sem ezt mondtam.
Azt mondtam hogy làtni kell egy gyereknek otthon hogy hogyan viselkedik egy nő és egy férfi egy csalàdban, ahhoz hogy felnőtt koràra legyen egy képe egy csalàdrol.
Sajnos sok gyereken làtszik akit pl csak anya nevel, hogy a gyerek igazàból nem is tudja hogy egy férfinek hogyan kell viselkednie egy csalàdban. Ez pedig kihat az ő felnőtt életére is.
A válàssal kapcsolatban annyival nem értek egyet hogy vannak helyzetek amikor ez a legjobb döntés, pl alkoholizmus, fizikai bántalmazás.. Stb.
Ekkor jön ugye hogy egyik szülő egyedül marad a gyerekkel, ami eléggé összekavarhat egy gyereket. Namost Még nagyobb lehet a zűr a gyerek fejében ha azonos neműből van 2is.
Nem vagyok ellenrtek, de én abban hiszek hogy egy férfi és egy nő az ideàlis, nem 2 azonos nemű.
Nem irigyellek. Vannak homoszexuális barátaim, tudom mennyire nehéz.
Azt tudom tanácsolni, amit nekik is. Eldöntöd mi a fontos. Ha gyereket akartok bármi áron, akkor nem érzelgősködtök azon, hogy mi fair mi nem, hanem latba veszitek az összes kiskaput. Vagy irány külföld megoldjátok kint és esetleg haza se jöttök, vagy itthon hazudtok a gyerek apjáról. Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy egy ilyen homofób országban kezeljetek titeket egyenlően, akkor várhatsz a következő rendszerváltásig békésen, bár akkor nem hiszem, hogy szülők lesztek.
16
Kezdem úgy érezni hogy kiforgatod a szavaimat, pedig normális dolgokat írtam szerintem.
Onnantól fogva hogy egy gyerek létrejöttéhez kell egy férfi és egy nő, onnantól nálam ez szàmít normális, ideàlis vagy àtlagos csalàdnak.
De ettől függetlenül nevezhetjük bàrhogy ezt a dolgot, a lényegen nem vàltoztat.
Egy egyedülálló anya is próbál egy nemben (személyben) apa és anya lenni, kevés sikerrel.
Ha nem lennének törvények az ember àltal, (tehát ha úgy élnénk mint az àllatok, csak ennénk, innànk, fajt tartanànk fent, stb..) Akkor sem lehetne természetes úton gyereketek, mert így lettünk teremtve/így fejlődtünk hogy mindkét nem kell hozzà.
Az ember mindenbe beleavatkozik pedig a természet mindenre ad megoldàst,szelektàl stb.
Màr életbentartjuk akàr évekig a halottat, mert beleavatkozunk.
Megmentjük a legéletképtelenebb magzatot mert beleavatkozunk..
Vagy épp elveteljük az egészségeset...
Pedig a természet mindent úgy teremt ahogy az a legjobb.
És 2 egyneműnek nem adott szaporodàsi lehetőséget.
#17 bocs, hogy beleszólok, de nem értek veled egyet. Azt írod, egy gyereknek látni kell, hogyan viselkedik egy nő meg egy férfi a kapcsolatban. Miért, szerinted minden egyes hetero kapcsolatban példa értékű a nő és/vagy a férfi viselkedése, amit aztán mutogatni kellene, hogy tessék így kell élni? Egy csomó nő él önként (sajnos) bántalmazó kapcsolatban, hogy mást ne hozzak fel elsőre, egy csomó párkapcsolat van ami minden csak nem példaértékű, hol a nő, hol a férfi viselt dolgai miatt (vagy mind a kettő).
Én nem gondolom, hogy 2 ember kapcsolatát ennyire piedesztálra kéne emelni csak mert ellenkező neműek.
Én pl rendes családban nevelkedtem, de még én sem óhajtom továbbvinni a családi mintát, igen is máshogy viselkedem én nőként ahogy az anyukám tette, és a férjem sem egy az egyben az apám, nem is lenne a férjem ha az lenne. Pedig ismétlem, nem alkesz meg tudom is én milyen gázos családból jövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!