Vádli problémát okozhat, vagy mi ez?
Figyelt kérdés
Mindennap 40-60 percet töltök futopadon. Gyors gyaloglok, közbe iktatva emelkedőket is.
Az előbb azt vettem észre hogy mind a két alsó lábszáram mintha be lenne kemenyedve.
Nem tudom pontosan hogy irjam le. Legugoltam és akkor tűnt fel. Nem érzem duzzadtnak inkabb mintha a vádli bekeményedett volna.
Ez a gyaloglastol lehet vagy mi ez? Nem fáj de azért ijesztő. Eddig nem tűnt fel hogy lett volna hasonló.
2021. ápr. 20. 20:45
1/3 anonim válasza:
Ezt pontosan nem tudom, de szerintem csak be van durranva.
2/3 anonim válasza:
A bemelegítésed és a nyújtásod mennyire alapos és mennyire rendszeres.
Valószínűleg csak szimplán bemerevedtek, kötötté váltak az izmok. Ez nyilván lehet az igénybevételtől. Nyújtsd őket, és ha változás van, akkor probléma megoldva.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a nyújtás elmaradt :(
2021. ápr. 21. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!