Mikor okozhat problémát a guggolás?
Figyelt kérdés
Nő vagyok és nagyjából fél éve járok konditerembe. A guggolásról sok rosszat olvastam, például hogy rosszat tesz a térdizületeknek. Viszont a guggolás igénybe veszi az egész testet, sokkal jobban kifáraszt, mint mondjuk a labtoló, így én inkább guggolni szoktam. Kell tartanom attól, hogy ebből később probléma lehet? Mire figyeljek oda? Esetleg mégis érdemesebb lenne inkább lábtolni?2019. nov. 13. 05:10
1/4 grafno válasza:
Kabe 110fokig engedd magad akkor nem terheled a térd ízületeket azaz ne engedd le teljesen magad. Én elég sokat gugoltam már eddig de semmi káros hatása nincs nálam.
2/4 anonim válasza:
Akkor ha eleve meglevo mozgasszervi problemaval csinalod. Egyebkent ha jo a kivitelezes nem art, sot, bizonyos terdproblemakat mersekel, orvosol a jo guggolas.
3/4 anonim válasza:
Akkor tesz rosszat az ízületeknek, ha rosszul csinálod a gyakorlatot mellé még túl nagy súllyal. Az ilyen félreértések abból adódnak, hogy sok kezdő túlbecsüli magát és már félév után már ilyen egylábas guggolást és társait akarná tolni.
4/4 anonim válasza:
Teljesen engedd le.
A talpad ne emelkedjen el, az a lényeg
Az hülyeség,hogy nem szabad leengedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!