Miért ásítozok edzés közben?
Figyelt kérdés
Bemelegítettem, lassan emeltem az intenzitást. A torkomban éreztem a szívdobogást, alig kaptam levegőt és mégis csak 95-105 körül volt a pulzusom. Folyamatos ásítozás van rajtam és sokszor meg is szédülök. Én arra gondolok, hogy oxigén hiányom van, de van levegő a szobában és figyelek is a légzésre. Mi okozza ezt, mit kellene csinálnom?2021. ápr. 7. 21:20
1/6 A kérdező kommentje:
Nyitott ablaknál edzem egyébként pont a levegő miatt. A pulzusom sem értem, hogy miért nem emelkedik?
2021. ápr. 7. 21:23
2/6 anonim válasza:
Ez az ásítós dolog szokott nálam is lenni, szóval idekommentelek, hogy kapjak értesítést, ha valaki ír.
Köszi :)
3/6 anonim válasza:
Légzés technika volt? Mennyit alszol egy nap?
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, figyelek a légzésre. 7 órát szoktam aludni
2021. ápr. 8. 09:41
5/6 anonim válasza:
Én is ásítozom, tuti hogy a megnövekedett oxigénigény okozza. Ugye ha csak simán a teremben tartózkodom, ahhoz képest edzés alatt nem változik a hely levegőellátottsága, tehát a szervezetem fog reflexből nagyobb adagokat vételezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!