A horog bedobása után az utolsó méter gyakran rácsavarodik a dob tengelyére miért van ez?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 3. 16:53
1/11 anonim válasza:
Először talán írd le úgy a problémát, hogy megértsük. A dob tengelye az neked mi?
2/11 A kérdező kommentje:
A zsinór lefut a dobról és az utolsó pár kör ami a dobon marad az lazán lecsúszik vagy a dob külső részére vagy lejjebb a tengelyre
2021. ápr. 4. 09:34
3/11 anonim válasza:
Rosszul van feltekerve a zsinór. Meg normál esetben nem "pár körnek" kéne rajta maradni ha csak nem dobálsz 100+ méterre.
4/11 A kérdező kommentje:
A pár körön nem az összes rajtlévőt értem hanem csak a bedobáskor lefutó utáni pár kört. A többi természetesen fent marad a dobon.
2021. ápr. 4. 10:15
5/11 A kérdező kommentje:
Nem a dobási technikával lehet a bajom?
2021. ápr. 4. 10:16
6/11 anonim válasza:
Az se kizárt de szerintem az is bsj lehet hogy nincs elég szorosan feltekerve a zsinór és az is lehet hogy megcsavarodott zsinórfeltöltés közben.
7/11 A kérdező kommentje:
Láttam pár videón hogy a bedobás után hátrahúzzák a botot
Ezt kell csinálni? ha igen miért?
2021. ápr. 4. 12:50
8/11 anonim válasza:
Attól függ milyen módszerrel horgászol. Én dobás után szoktam kézzel húzni egy kis zsinórt hogy a dobás közben fellazult zsinór lejöjjön és csekkoljam a drag beállítást. De mondjuk én pergeket kizárólag.
9/11 A kérdező kommentje:
Method féder
2021. ápr. 4. 13:07
10/11 anonim válasza:
Ott azért húzzák kicsit hátra, hogy vertikálisan és lassabban essen bele a feeder a vízbe mert akkor kisebbet csobban és nem esik le róla annyi etetőanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!